Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #164731 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 witam, problem jest następujący gdy próbuję się zalogować na server to wyskakuje mi informacja, że jestem zbanowany, a kiedy zaglądnę do konsoli to pokazuje mi nick, który pierwszy raz na oczy widzę, a co dziwniejsze nie moje IP i za żadne skarby nie mogę sobie poradzić z tym problemem już dosyć długo grałem na serverze i miałem 3 miesięczną przerwę ponieważ mój komputer uległ nieoczekiwanej awarii i chciałbym w końcu powrócić do gry ale ten problem mi nie pozwala grałem zazwyczaj pod nickiem : TetraHydroCannabinol ; > tak wiem, że to admin ma podobny nick ale chciałbym też dodać, że wiele razy z nim grałem i nie miał problemu co do mojego nicku, prosiłbym o szybkie rozpatrzenie tego problemu, dziękuję . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 17 Czerwca 2014 #164735 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Wrzuć tutaj wycinek z consoli. // Proszę też jakiegoś moderatora o przeniesienie tego tematu do odwołań w UBteamie, ponieważ jak sam gracz napisał chodzi tu o bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Czerwca 2014 #164741 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 44 Couldn't find map maps/cs_estate.bsp, server will download the map [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin gURna picza. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Kacpin^.^ [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1967683761 ' [AMXBans] Your IP : ' 195.78.238.30 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Czerwca 2014 #164744 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 /Przenoszę. A co do bana dostałeś ss'y 29.05, tak więc powinieneś je wtedy wstawić. Jest już zdecydowanie za późno. Jedyną szansą na Ub jest 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 17 Czerwca 2014 #164759 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Tak jak kolega Bagins wspomniał, IP osoby zbanowanej różni się od jego. Rozwiązaniem problemu będzie w takim wypadku reinstalacja cs'a, gdyż korzystasz z tego samego fake SteamID co osoba zbanowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi