Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166324 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Siemka Jak widać obecność na serwerze z mej strony zmalała strasznie. Proszę o wyrozumiałość w kierunku mej osoby. Jak wspominałem kiedyś (wcześniej) jestem studentem - zaczął się dla mnie okres 'noł-lajfa' ale niestety w złym znaczeniu tego wyrażenia ;[ Z początkiem czerwca jestem 'niewolnikiem' książek/notatek/czasopism - bo nauka jest ważna. Dodatkowo rzadko bywam na kompie/lapku gdzie mam dostęp do stałego łącza z internetem (jestem na STEAM i gdy coś się dzieje to wchodzę - na potwierdzenie możecie spytać ananasa. Dodatkowo w tym roku mam obronę pracy mgr, na której będę miał zadanych 9pytań (3praca mgr, 3 ze specjalności BHP, 3 z przebiegu studiów). Do tego dochodzi pisanie pracy mgr :[ W związku z tym informuję, że aktywność spadnie do 8.07.2014 [w tym dniu mam obronę mgr] Liczę na wyrozumiałość Z poważaniem nie widze na uszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2014 #166326 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Okej. Jesteś usprawiedliwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2014 #166327 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi