#RELOP Napisano 15 Czerwca 2014 #166211 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 [Multi-Head]TeHaCe: e mam bana na forum -,- [Multi-Head]TeHaCe: za multi konto po co mialbym je robic ReloP: dostales ReloP: za multi [Multi-Head]TeHaCe: to nie moje konto ReloP: od procentowego [Multi-Head]TeHaCe: -,- ReloP: dales sobie taka w podaniu ReloP: z innego nicku [Multi-Head]TeHaCe: to nie ja [Multi-Head]TeHaCe: 91.206.244.1 takie ip ? ReloP: procentowy banowal ReloP: nie ja.. [Multi-Head]TeHaCe: taki smiley ma ip kumpel z klasy mam internet radiowy JPK i duzo osob ma takie same ip [Multi-Head]TeHaCe: zobacz sobie tez ReloP: to nie jest moj problem ReloP: mozsz napisac ReloP: do procenta ReloP: ale watpie [Multi-Head]TeHaCe: pisze z nim [Multi-Head]TeHaCe: kumpel ma te same ip [Multi-Head]TeHaCe: Smiley [Multi-Head]TeHaCe: jest na forum zarejestrowany ReloP: co mnie to [Multi-Head]TeHaCe: to nie moja wina -,- ReloP: Twoja ReloP: watpie ReloP: Ze ten twoj kolega [Multi-Head]TeHaCe: na chu* mi multi konto ? ReloP: ty musiales mu powiedziec ReloP: dobra skoncz kur*a placz [Multi-Head]TeHaCe: co ? [Multi-Head]TeHaCe: nie placze . ReloP: wypierdal*m cie ze znajomych To jest ten gracz, który złożył podanie na Admina COD i sam sobie TAK dał w podaniu. To już dzisiaj 3 taka rozmowa, dlatego postanowiłem, że 3 wstawię na Forum. Oczywiście na koniec go "wyfriendowałem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2014 #166216 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 [Multi-Head]TeHaCe: co ? [Multi-Head]TeHaCe: nie placze . ReloP: wypierdal*m cie ze znajomych hahah :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 15 Czerwca 2014 #166282 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Widzę że każdy kto z nim rozmawiał postąpił tak samo puenta na propsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Czerwca 2014 #166296 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Ja nie usunąłem. Jest oszołomem, ale niegroźnym oszołomem. Młody jeszcze i głupiutki, ze swojej głupoty zdał sobie sprawę. Nawet mnie jeszcze nie styrał, a prowokowałem. Śmiszny chłoposzek z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 16 Czerwca 2014 #166469 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 16 Czerwca 2014 #166474 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Na prawdę bardzo zaskakująca rozmowa, uśmiałem się po pachy, warte wstawienia na forum. [Multi-Head]TeHaCe: e mam bana na forum -,- [Multi-Head]TeHaCe: za multi konto po co mialbym je robic ReloP: dostales ReloP: za multi żenada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #166185 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 16 Czerwca 2014 #166506 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Haha , masakra co się z ludźmi dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 16 Czerwca 2014 #166734 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 zaskakujący idiota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #166761 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 ReloP: dobra skoncz kur*a placz [Multi-Head]TeHaCe: co ? [Multi-Head]TeHaCe: nie placze . ReloP: wypierdal*m cie ze znajomych Ja mam masę takich oszołomów, ale jeszcze nikogo nie wywaliłem ze znajomych. Brawo za podejście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 16 Czerwca 2014 #166787 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Dla mnie to śmieszne nie jest Ale jak kto lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 17 Czerwca 2014 #160951 Administrator Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 Dziwie się ze jeszcze do mnie nie napisał. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi