Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166209 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry:kingston Godzina, data zdarzenia: 16:00 15.06.2014 Mapa:de_eldorado STEAM_ID / IP:77.255.249.41 Uzasadnienie: dostałem ss w pierwszej minucie gry , to była moja pierwsza runda , nawet nie zdarzyłem kupić borni. a jesłi chodzi o ss szukałem na wszystkie sposoby i nie mogłem ich odnaleźć , - nawet z pomocą internetu tutaj przedstawię wyciąg z Consoli patrzcie na gracza SKILLOWY_MANIACZEK:) chyba jemu były robione te ss , on wszedł w tej samej chwili co ja ,i też grał pierwszą runde , *** SKILLOWY_MANIACZEK:) killed unnamed with a headshot from scout *** *** SKILLOWY_MANIACZEK:) killed Underd0g with a headshot from scout *** *** SKILLOWY_MANIACZEK:) killed Rufus! with a headshot from scout *** *** SKILLOWY_MANIACZEK:) killed ProNajemnik with a headshot from scout *** [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na multi-head.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_0:0:1576966758' [AMXBans] Your IP: '77.255.249.41' [AMXBans] =============================================== *NIE ZYJE* Gnieszka : hahahaha 'kingston' got banned permanent. Reason: 'Wstaw screeny na multi-head.pl' *** SKILLOWY_MANIACZEK:) killed bah go w banie ;o with a headshot from scout *** *** SKILLOWY_MANIACZEK:) killed mpower with a headshot from scout *** *NIE ZYJE* unnamed : hahah SKILLOWY_MANIACZEK:) killed CreWo with scout *** SKILLOWY_MANIACZEK:) killed Rach Ciach Mach <3 with a headshot from scout *** *** HarryJump killed SKILLOWY_MANIACZEK:) with a headshot from ak47 *** Semper_Invicta dropped SKILLOWY_MANIACZEK:) dropped SKILLOWY_MANIACZEK:) opuci gre *NIE ZYJE* ` proszę o rozpatrzenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2014 #166213 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Szukaj plików o nazwie: * Halflife00.TGA * Halflife01.TGA * Halflife02.TGA * Halflife03.TGA * Halflife04.TGA To są właśnie twoje ss'y. W razie problemów skorzystaj z tego: http://multi-head.pl/topic/5324-jak-znale%C5%BA%C4%87-ssy-w-win7vista/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166214 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 jak już pisałem wcześniej. Żadnych ss nie mam. szukałem cały czas i nie mam. nawet wszystkie pliki przepatrzyłem i nic .. ale czemu dostałem ss jak nawet nie zagrałem ????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 15 Czerwca 2014 #166222 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 poradnik: http://multi-head.pl/topic/13917-zamkni%C4%99tywz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ zostały zrobione ssy i nalezy je wstawic masz na to 24 godziny w przypadku braku ssow istnieje szanse na ub przez zrobienie 100 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166237 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ale ja wam mowię. nigdzie ich nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 15 Czerwca 2014 #166239 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Dostałeś od osób wyżej poradniki jak i gdzie szukać ssów. Do tego pobierz sobie program IrfanView który Ci w tym pomoże. na wstawienie ssów masz czas do jutra do godziny 16:59. Jeśli znajdziesz edytuj tutaj post wrzucając spakowane w paczkę .rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166245 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 NIE MAM TYCH SS.... SZUKAM SZUKAM I ZNALEŹĆ NIE MOGĘ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Czerwca 2014 #166248 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Skoro nie masz ss'ów, co jest raczej nie możliwe na serwerach już nie pograsz. Każdy zasługuję na drugą szansę, więc pozostaje Ci zrobić 100 reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166252 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ALE ICH NIE MAM . na życie przysięgam że ich nie mam. nawet biorę w pliku które powstały i nic nie ma . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 15 Czerwca 2014 #166258 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 W takim razie rób 100 reklam. jeśli znajdziesz jednak pisz na pw a otworze temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 15 Czerwca 2014 #166263 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166264 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 24 godziny nie minęły, więc nie zamykaj tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Czerwca 2014 #166299 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 przeszukuje kompa i szukam jak mówicie tego : Halflife00.TGA , ale nic nie mam ... ;/ EDIT : pomoże ktoś ?? bo chcę udowodnić że nic nie miałem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Czerwca 2014 #166526 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 mam te programy ale nigdzie tych plików nie mam... te screeny nie były mi robione , ponieważ to była moja pierwsza runda i nie możliwe że dostałem ss na początku rundy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 16 Czerwca 2014 #166527 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 Godzina i 5 minut, tyle zostało Ci na wstawienie ss'ów. Nie pisz, więcej postów typu, że ich nie masz, bo to jest nie możliwe. Wina leży tylko i wyłącznie po twojej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 16 Czerwca 2014 #166561 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi