MartyN Napisano 17 Kwietnia 2016 #423618 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Nick: Surfer ( na forum ) , MartyN (na serwerze) Wiek: 16 w maju 17 Data rejestracji na forum: 01.03.2015 Czas spędzony na forum: 24d Doświadczenie w ocenianiu: W ocenianiu demek to coś potrafię (jak to mówią praktyka czyni mistrza) , a jak chodzi o ss`y to ogarniam bardzo dobrze ;P Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?: 2 razy ss`y Dlaczego Ty?: UnBanTeam jest już dużo ,ale myślę , że się przydam. A teraz tak coś o mnie. Mam na imię Sebastian, jestem miłą,ogarnięta osobą . Chyba, że mnie ktoś wkurzy to nie jest miło. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:2-3h (zależy od nastroju) Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Byłem nie dawno adminem COD 500K i trochę wcześniej CS GO MOD #2 oraz COD 80K. Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) Jest. Coś od siebie: Myślę , że warto spróbować na UBT ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 17 Kwietnia 2016 #423757 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Zestaw pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Kwietnia 2016 #423855 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi