MartyN Napisano 17 Kwietnia 2016 #423618 Udost臋pnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Nick: Surfer ( na forum ) , MartyN (na serwerze) Wiek: 16 w maju 17 Data rejestracji na forum: 01.03.2015 Czas sp臋dzony na forum: 24d Do艣wiadczenie w ocenianiu: W ocenianiu demek to co艣 potrafi臋 (jak to m贸wi膮 praktyka czyni mistrza) , a jak chodzi o ss`y to ogarniam bardzo dobrze ;P Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Nie By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: 2 razy ss`y Dlaczego Ty?: UnBanTeam jest ju偶 du偶o ,ale my艣l臋 , 偶e si臋 przydam. A teraz tak co艣 o mnie. Mam na imi臋 Sebastian, jestem mi艂膮,ogarni臋ta osob膮 . Chyba, 偶e mnie kto艣 wkurzy to nie jest mi艂o. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:2-3h (zale偶y od nastroju) Miesi臋czny sta偶 jako Admin: (Tak/Nie) By艂em nie dawno adminem COD 500K i troch臋 wcze艣niej CS GO MOD #2 oraz COD 80K. Dwumiesi臋czny sta偶 na forum: (Tak/Nie) Jest. Co艣 od siebie: My艣l臋 , 偶e warto spr贸bowa膰 na UBT ;P 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 17 Kwietnia 2016 #423757 Udost臋pnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Zestaw pw.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Kwietnia 2016 #423855 Udost臋pnij Napisano 18 Kwietnia 2016 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi