MartyN Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Nick: Surfer ( na forum ) , MartyN (na serwerze) Wiek: 16 w maju 17 Data rejestracji na forum: 01.03.2015 Czas spędzony na forum: 24d Doświadczenie w ocenianiu: W ocenianiu demek to coś potrafię (jak to mówią praktyka czyni mistrza) , a jak chodzi o ss`y to ogarniam bardzo dobrze ;P Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?: 2 razy ss`y Dlaczego Ty?: UnBanTeam jest już dużo ,ale myślę , że się przydam. A teraz tak coś o mnie. Mam na imię Sebastian, jestem miłą,ogarnięta osobą . Chyba, że mnie ktoś wkurzy to nie jest miło. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:2-3h (zależy od nastroju) Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Byłem nie dawno adminem COD 500K i trochę wcześniej CS GO MOD #2 oraz COD 80K. Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie) Jest. Coś od siebie: Myślę , że warto spróbować na UBT ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverka Posted April 17, 2016 Share Posted April 17, 2016 Zestaw pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverka Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...