Vizorowsky Napisano 4 Lutego 2016 #393616 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 [align=center]Wzór skargi (data i godzina): 2016-02-04 Nick admina/gracza, który zawinił: Zakręcony Dowody: SSY - http://www36.zippyshare.com/v/4fQUV9Hm/file.html Świadkowie: LudzieCygana,Master,Misia,Vizorowsky,Kagi,Gustaw,Vegas,Quality. I jeszcze inne osoby których nicków nie pamiętam. Uzasadnienie:[/align] [align=center]Podczas śpiewania na kanale Karaoke ,Zakręcony bez powodu wyrzucał bota Heaven'a ,Heaven nalegał a by przestał wyrzucać ale bez zmian dopiero po jakimś czasie gdy przestał puszczać piosenki.Także puszczanie Ivony z przezwiskami na wyznaczone osob, zagłuszało śpiewanie innej osoby robił to specjalnie aby sprowokować inną osobę np: Kagi był przez niego wyzywany Typu "Kagi Cwel" itp. kierowane w inne osoby.A dodam jeszcze gdy LudzieCygana puścił swoja piosenkę i on go także wyrzucił z powodem który powiedział - "ZAGŁUSZAŁ MOJĄ PIOSENKĘ" , przypomnę ,że Cygan jako pierwszy pościł a on mu się po prostu wpierdzielił. A jeszcze co do Ivony te wyzwiska.było spokojnie użytkowane z 200x na początku było śmiesznie ale później zaczął przeginać z wyzwiskami. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 4 Lutego 2016 #393618 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Problemy i pytania" do "Skargi / Problemy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 4 Lutego 2016 #393625 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Po 1 to ivone nie tylko ja puszczałem więc mnie o to nie osądzaj, po 2 Cygana wyrzuciłem bo pierw heaven włączył muzykę a potem Cygan włączył coś dlatego go wyrzuciłem bo zagłuszał heavena muzykę, a po 3 heavena bota przeżuciłem bo ja włączyłem muzykę na swoim bocie gdy Master śpiewał a że heavna bot zagłuszał to go przeżuciłem, Tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vizorowsky Napisano 4 Lutego 2016 Autor #393627 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 1. Świetna składnia 2. Po 2 _____ to twój bot? 3. Zagłuszał muzykę no bez przesady akurat był aktywny bot ____ przy cyganie. 4. I to bot _____ zagłuszał heavena bo to on puszczał piosenki dla Mastera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 4 Lutego 2016 #393634 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Masz jakieś dowody że mój bot kogokolwiek zagłuszał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vizorowsky Napisano 4 Lutego 2016 Autor #393648 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Czyli to twój bot wywoływał Iwonę dziękuje skończyłem ,świadkowie mogą się wypowiedzieć Akurat specjalnie pod koniec śpiewania patrzyłem kto używa mikrofonu w czasie używania Iwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Lutego 2016 #393649 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Porozmawiam z @ na ten temat i jesli trzeba będzie wyciągnę konsekwencje. na ten czas zamykam aby uniknac spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Lutego 2016 #393650 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Lutego 2016 #393980 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Dodasz mu ostrzeżenie w dziale administracji czy jak? Jeśli nie masz uprawnień to nie zamykaj skarg bo od tego jest administracja. Czekam na sprawozdanie z rozmowy oraz na konsekwencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi