Skocz do zawartości

Płatności internetowe.

HardeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zakupiłem kod PSC za 50zł (nie mam żadnego konta mypaysafecard etc..) bo chciałem dokupić sobie FIFA COINS na platformę Ps3 na zagranicznej stronie.

Mam pytanie.

Opcja płatności to opcja Skrill, paypal bądź payments (western union). Czy na któreś z tych opcji mogę wykorzystać mój kod PSC? Czy potrzebuje do tego jakichś kont?

Dziękuje serdecznie.

• 4 weeks later...

Jest taka strona Nettler jak tam założysz konto to możesz sobie wyrobić internetową kartę płatniczą coś jak w polsce masz długi numer itp. Tylko u nas tego jeszcze nie ma.. taka Virtualna Karta. To co sobie doładujesz PSC na Nettler możesz później wykorzystać wszędzie jak konto w banku.

Ja zawsze kupuje Perfect Money USD i używam do tego www.rchange.net jak dla mnie super strona. Wymieniają wszystko na wszystko. 3kPLN na 1kUSD w 24 godziny mając na uwadze że ja im wysyłam przez WU taki czas to dla mnie świetny wynik. Tylko babki w WU głupio się patrzą bo kase do Chin trzeba wysłać :P Sumując elektroniczny kantor to tylko RChange a bezpieczna waluta internetowa to Perfect Money.

I omijaj uKash bo to ścierwo wymienić to ciężka sprawa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...