Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY][FFA] Spr!Te ban bez ssow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry: Spr!Te

Godzina, data zdarzenia: 8 minet temu 16:20

Mapa: cs_italy?

STEAM_ID / IP: 81.190.250.152 '

Uzasadnienie:  Dostałem bana bo jestem dobry. nauczcie adminow robic ssy. To juz 2 raz jak musze sie tu fatygowac bo brak ssów.

Napisano

walker ty jestes adminem ffa? ;o dobrze wiedziec, pewnie i ty mi bana dales lobuzie!

Niech ktos to rozpatrzy wreszcie bo grac mi sie chce a gram tylko u was.

Napisano

Dostałeś 5 ssów ode mnie, więc to troche dziwne że ich niby nie masz i to 2 raz, tym razem ci się pewnie nie uda dostać UB ; )

Po za tym istnieje opca edytuj, nie pisz post pod postem : )

Napisano

Nie wiedzialem ze istnieje opcja edytuj, bo jej nie potrzebuje. Kartek nie marnuje a wiecej postow to i moze w koncu jakas osoba decyzyjna zajrzy i powie co robic.

W odpowiedzi na twoja odpowiedz odpowiaam ze nia mam zadnych ssow. Albo nie zrobiles, albo nie umiesz albo nie wiem ale w żadnym folderze z csa nie mam twoich ssow.  Sprawdz w logach ze nie umiesz robic ssow. Albo ja nie umiem sprawdzac. Ale tam gdzie sa zawsze tym razem ich nie ma.

Napisano

Człowieku... Niedawno dostałem admina i ani razu nie zbanowałem na tej sieci kogoś nie robiąc mu ss'ów to po 1 . Po 2 nie wmawiaj mi że nie potrafie robić ss'ów gdy lepiej je robie niż ty grasz w cs'a :o . To tyle z mojej strony poczekamy na UB Team bądź H@ niech sprawdzi w logach czy zrobiłem, a za kłamstwo powienieneś dostać jeszcze bana na forum

Napisano

Jako admin nie swiecisz przykładem, dlaczego próbujesz mnie obrazic? Tak sie zachowuje administrator ? Świeży... być moze.

dzieki WuTeEf, upwenilem sie tylko dzieki Tobie ze na pewno nie mam tych ssow. Mysle walker ze bedziesz musial mnie przeprosic jak okaże sie ze ch*ja wiesz i tyle samo umiesz.

Napisano

Dzieki pos. teraz wszystko gra, zawsze jak dostawalem ssy byla nazwa mapy, zaraz wrzucam ssy. temat do zamkniecia z pozdrowieniami dla swiezyny

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...