Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Twój nick podczas gry:Ups

Godzina, data zdarzenia:ok 10:30

Mapa:nie pamietam nazwy

STEAM_ID / IP:78.28.19.13

Uzasadnienie:Proszę o UB ponieważ wszedłem co dopiero na serwer zabiłem kogoś kosą bo na cod mod 500k Klasa prosiak ma 1/1 z kosy i dostałem za to bana z powodem WallHack więc proszę o odbanowanie albo chociaż udowodnienie mojego wh skoro dopiero co wszedłem na serwer nie wiem czy Admin nie zna sięna ocenianiu wh czy coś ale bradzo bym prosił o Odbanowanie bo za nic bana sie nie powinno dostawać 

Napisano

I tu pojawiło się małe zamieszanie ;)

Demko:

http://www73.zippyshare.com/v/faUy9qzY/file.html

Rozpiska

11:18 wyczekuje (jakby wiedział ze tam jest gracz)

11:29-11:31 (Dziwna akcja niby nie wiedział, ze tam są gracze ale jak jeden wychodzi tak odrazu go zabija)

11:39- idzie w stronę graczy (których nie widać)

12:01 jakby patrzył przez ściane

13:35 zabija i wycofuje się jakby wiedział ze snajper go obserwuje (Jak snajper zabija innego gracza odrazu leci w stronę snajpera wgl snajpera nie widział) 

Co do pingu normalny miałeś, nie klatkowało Cię?  Oraz nie wiem jakim cudem Ty tam widzisz ping :)

Tutaj masz jak gracz tłumaczy się, że grał czysto bo ma steam, miał mało fps, grał na lapku itp..

http://multi-head.pl/index.php/topic/81946-ub/

Napisano

I tu pojawiło się małe zamieszanie ;)

Demko:

http://www73.zippyshare.com/v/faUy9qzY/file.html

Rozpiska

11:18 wyczekuje (jakby wiedział ze tam jest gracz)

11:29-11:31 (Dziwna akcja niby nie wiedział, ze tam są gracze ale jak jeden wychodzi tak odrazu go zabija)

11:39- idzie w stronę graczy (których nie widać)

12:01 jakby patrzył przez ściane

13:35 zabija i wycofuje się jakby wiedział ze snajper go obserwuje (Jak snajper zabija innego gracza odrazu leci w stronę snajpera wgl snajpera nie widział) 

jakbyś przyjrzał sie dokładnie to byś wiedział czemu mogło tak widać miałem ping ponad 400 i mnie klatkowało a na następny raz to się patrzy dłużej bo grałem nie raz z wieloma Adminami HehHeh Raport i inni i jakoś sami sa świadkami ze zadnego wallhacka nie mam ze czasem mi skoczy ping mi przycina a u cb jest normalnie to nie znaczy ze cos mam 

Napisano

11:17-18: Wyczekuje, prawdopodobnie widział gracza przez ścianę

11:29-11:31: +B

12:01: Gra jakby widział przez ścianę.

13:35: +B

Demko obejrzałem jeszcze raz, i powiem, że Wall hack, tylko gracz próbuje się z nim kryć.

Napisano

po zatym mam doświadczenie w byciu Adminem bo byłem nim na nie jednym serwerze i jeśli dobrze mi się zdaje nie ocenia się tak ordrazu bo zdobyłem 1 kila i zaraz mnie zabili tylko się obserwuję osobę czy ma wh 

Napisano

a jak nie to proszę bardzo popytajcie Raporta HehHeh grali ze mną nie raz i jakoś żaden nie oskarżył mnie o wh chodź pewnie nie raz mnie obserwowali

Napisano

i jeszcze 1 jakbys mial ustawiona grafike Software a nie OpenGl bo po aktualizacji na windowsa 10 nie moge ustawić to też byś oceniał inaczej

Napisano

a jak nie to proszę bardzo popytajcie Raporta HehHeh grali ze mną nie raz i jakoś żaden nie oskarżył mnie o wh chodź pewnie nie raz mnie obserwowali

Nie pisz postu pod postem masz opcje edytuj.

Kolego HeheH to ja ;)

Żaden nie oskarża bo nie po to mam'y admina aby kogoś oskarżać ... My jesteśmy po to aby sprawdzać ;)

Spokojnie demko najlepiej, żeby obejrzało więcej osób bo zdania są różne ;)

Tak przy okazji dopiszę...

10. Absolutny zakaz używania cheatów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę) . (Ban na zawsze)

@Edit

Po pierwsze obrażasz mnie twierdząc, że zmieniam mapy jak  "Popier*******ny"   <<<-- Tutaj proszę +1

1. Zabronione jest wyzywanie innych użytkowników forum!

Po drugie Złóż skargę (Pamiętaj bez dowodów to troszkę lipa) 

Hmm to, ze na cod 500k są crashe to Administracja wie ;)  Co do komend możesz zerkać do Amxbans i sprawdzisz ile  osób dzienne dostaje bany albo Ci mogę wysłać na PW demka ;)

(I nie wiem co ma znajomość AMX do zmieniania mapek ? wytłumacz mi to :D)

@Edit2

Nie no ja już nie mogę :D  Grając na grafice Software łamiesz Regulamin (Jako gracz z klasą Premium powinieneś troszkę poczytać Regulaminu)

Poczytaj czym różni się  Grafika Software od Wall Hacka i wtedy pisz ..

To, ze nie możesz ustawić odpowiedniej grafiki to Twój czy mój problem?  To, że ja pobiorę AIMA (a Ty nie bo Tobie nie pójdzie.. ) zwalnia mnie z regulaminu ?  

Napisano

Kolego HeheH to ja ;)

Żaden nie oskarża bo nie po to mam'y admina aby kogoś oskarżać ... My jesteśmy po to aby sprawdzać ;)

skoro tak to czemu nie raz grałeś ze mną na Serwerze zmieniasz mapy jak popierdolony i jakoś wcześniej nie dałeś mi bana o wh tylko grałeś normalnie wiedzac ze gram klasa premium nie raz i ciebie zabijalem ale widze ze sie nie znasz na Administracji bo po 1 Admin nie moze co chwile zmieniac mapy jak to robisz ty glosowania po 2 nie reagujesz na u@ że ktos gra na komendach itp wiec nie wiem co z cb za Admin skoro widocznie banujesz tylko po to by miec ulatwienie w grze jak dla mnie nie powinienes byc Adminem bo nic sie na nim nie znasz

Napisano

Kolego HeheH to ja ;)

Tak przy okazji dopiszę...

10. Absolutny zakaz używania cheatów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę) . (Ban na zawsze)

@Edit

Po pierwsze obrażasz mnie twierdząc, że zmieniam mapy jak  "Popier*******ny"   <<<-- Tutaj proszę +1

1. Zabronione jest wyzywanie innych użytkowników forum!

Po drugie Złóż skargę (Pamiętaj bez dowodów to troszkę lipa) 

Hmm to, ze na cod 500k są crashe to Administracja wie ;)  Co do komend możesz zerkać do Amxbans i sprawdzisz ile  osób dzienne dostaje bany albo Ci mogę wysłać na priv

czyli skoro jak ja gram klasa Prosiak gdzie kestem nie widzialny na kosie inny mnie widzą i wgl bo mają grafike Sotfware jak ja bo niestety po aktualizacji z windowsa 7 na windows 10 nie moge ustawic grafiki OpenGl to oznacza że mamy wh ?? naprawdę brawo spostrzegawczości 

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

dostajeszub.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry!

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...