dawcamocywnocy Napisano 11 Czerwca 2014 #164562 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 myśle , że powinien istnieć vip w wersji testowej naprzykład 3 dniowy (jednorazowy). Pomysł ten przyszedł mi do głowy dlatego ,że spowodowało by to większe zainteresowanie naszą siecią oraz zachęciło by to graczy do kupna po czym zarabione tym samym pieniądze mogły by pomóc w rozwoju MH .pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 #164573 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 W sumie dobry pomysł ale to mogła by być opcja w sklepie że za 2 zł na 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 11 Czerwca 2014 #164603 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 hmmm nie lepiej gracze steam tydzień darmowego VIP`a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 #164618 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 tak i co jeszcze? moze odrazu admina dajmy na tydzien na testa co do propozycji jestem na tak - gracz moglby zobaczyc jak sie gra z vipem i bedzie wiedzial czy sie go oplaca kupic czy tez nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 11 Czerwca 2014 #164622 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 tak i co jeszcze? moze odrazu admina dajmy na tydzien na testa co do propozycji jestem na tak - gracz moglby zobaczyc jak sie gra z vipem i bedzie wiedzial czy sie go oplaca kupic czy tez nie To tylko propozycje, grałem na wielu serwerowniach, nie tylko polskich, gdzie takie rzeczy to jest norma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Czerwca 2014 #164621 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Promocje z tego co można było wyczytać w różnych ogłoszeniach/innych propozycjach administracja planuje na wakacje. Jak duże to nie wiadomo :3 W sumie każdy wie jak działa VIP. Dostajesz bronie/kev/def itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Czerwca 2014 #164688 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Zobaczymy, pomyślimy. Szczegóły wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Czerwca 2014 #164689 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi