Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 #164263 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia: 10-06-2014 godz 21:45 Nick admina/gracza, który zawinił: nie wiem Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Panowie, decydujący o tym co dzieje się na serwerze. To co czasem się tam dzieje, zakrawa o paranoję. Niektórzy admini to jakieś niespełnione życiowe dzieciaki, które swoje frustracje przelewają chyba do świata gier, gdzie czują, że są kimś, coś znaczą - i za wszelką cenę, próbują to innym udowodnić. Ja rozumiem panującą na serwerze zasadę, iż na respie terro przebywać można do czasu 1:00. Ale niestety osoby mające admina, a brak rozumu - nie wiem czy z nudów, czy dlatego że sami zginą i narasta w nich frustracja, wrzucają wszystkich do jednego wora - skoro czasu mniej niż minuta, a ty siedziesz na respie - to znaczy, że nie stosujesz się do regulaminu. Na nic zdaje się pisanie takiemu mało rozumnemu człowiekowi, że jeśli wycofuję się z B, to siłą rzeczy robię to przez respa, a jeśli słyszę, że przeciwnik już na nim jest, to logiczne, że nie wyskoczę na niego jak cymbał, tylko użyję rozumu (którego tym adminom brak) i spróbuję rozegrać to sposobem, żeby dać sobie szansę. Bo to chyba logiczne, że nie będę kierował się zasadą zakazu przebywania na respie w takiej sytuacji, tylko postaram się zrobić wszystko, żeby rozstrzygnąć taką sytuację na swoją korzyść. Poza tym - z jakiej racji i po jaką cholerę CT atakują ? Chyba mapa de_ do tego nie służy, a to tworzy później pretensje o takie sytuacje. Wystarczy siedzieć z dupą przy bsach i jeśli terro się tam nie znajdą, to rundę wygrają CT, będzie kaska, zachowane życie - proste !! Rozumiem, że jeśli admin zginie i widzi typowo schowanego typa, może upomnieć, zareagować. Ale niestety dyskusja z takim typem mija się z celem, bo ja sobie nie pozwalam na serwerze, żeby głupota adminów stała się nadrzędna w jakiejkolwiek dyskusji i nie dam się stłamsić, tylko dlatego, że jeden lub drugi może dać bana, żeby pokazać kim to on nie jest. I właśnie w takiej dyskusji, gdzie zaleciłem inteligentowi użyć rozumu, otrzymałem bana na 30 min z powodem "użyłem". Panowie, serwer nie jest w większości waszą własnością, więc przestańcie się wywyższać, bo obawiam się, że w życiu realnym jesteście zwykłymi pioneczkami. Przykre jest to, że takie osoby utrudniają grę i sprawiają, że człowiek do serwera się zniechęca. Dlatego raz jeszcze gratuluję temu spryciarzowi takiego potraktowania mnie, pewnie teraz bardzo się cieszy, że przed zaśnięciem stał się bohaterem w swoim domu. I pewnie bardzo żałuje, że rano będzie musiał spakować plecak, wziąć kanapki i iść do szkoły, bo w tym czasie nie pokaże swojej wielkiej władzy. Żałosna jest postawa niektórych tych zakompleksionych dzieciaków. Z pozdrowieniami dla tych normalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Czerwca 2014 #164264 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Po 1 Dowody jak nie będzie to warn. Po 2 wyrażenia typu "admin bez rozumu" nie są na miejscu, ale tym zajmie się już osoba banująca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 #164272 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Nie widziałem tej konkretnej sytuacji, ale mogę potwierdzić że niektórzy mają problemy z myśleniem w tej grze i czasem rozdają slaye całkowicie bezpodstawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 #164273 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ja widziałem i to ode mnie dostałeś bana. Siedzisz na respie TT dłużej niż zakłada regulamin, zostałeś zgładzony i jeszcze masz wątpliwości obrażając nas. Ciesz się, że mam dobry humor, gdyż w innym wypadku bana przedłużyłbym Ci bez zastanowienia za bezsensowną i kolejny raz obrażającą nas skargę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 #164275 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ja widziałem i to ode mnie dostałeś bana. Siedzisz na respie TT dłużej niż zakłada regulamin, zostałeś zgładzony i jeszcze masz wątpliwości obrażając nas. Ciesz się, że mam dobry humor, gdyż w innym wypadku bana przedłużyłbym Ci bez zastanowienia za bezsensowną i kolejny raz obrażającą nas skargę. Regulamin nie obowiązuje w opisanej przez gracza sytuacji: "jeśli wycofuję się z B, to siłą rzeczy robię to przez respa, a jeśli słyszę, że przeciwnik już na nim jest, to logiczne, że nie wyskoczę na niego jak cymbał, tylko użyję rozumu i spróbuję rozegrać to sposobem, żeby dać sobie szansę." Jak komuś się chce można zobaczyć demo HLTV i sprawdzić czy admin popełnił błąd, czy gracz siedział przez całą rundę koło respa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Czerwca 2014 #164280 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Ściągaj demko i oglądaj, życzę miłego seansu. A jeśli nie będziesz miał racji będę przeszczęśliwy, gdyż nie będąc stroną konfliktu ani też świadkiem sytuacji zabierasz głos. Czekam na rozpiskę. Inną sprawą jest fakt dania bana za obrazę a nie za kampienie na respie. Ale co tam, masz wiele do powiedzenia w sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Czerwca 2014 #164284 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Temat zamykam. @Consecuente wyjaśnił wszystko. Wdawanie się w niepotrzebne kłótnie nie ma sensu. A co do kolegi składającego skargę dostajesz +1 (tylko) za skargę bez dowodów + hasła "bez rozumu" w strone admina(w tym wypadku H@) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 10 Czerwca 2014 #164285 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi