Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163449 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry:Nowy mam CA$H Godzina, data zdarzenia:nie wiem Mapa:nie wiem ale Pewnie DD2 jak to DM+DD2 STEAM_ID / IP:woje IP : ' 37.7.17.116 ' Uzasadnienie:Od miesiaca chyvba tak mam dacie mi UB nie moja wina ze mam Stale lacze proszeee Wydruk z Konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : @@@@ [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ mh.mybans.eu [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1262212925 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.7.17.116 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 8 Czerwca 2014 #163457 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Musisz zrobić to samo co wcześniej w poprzednich temacie pisał Ci jar|luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Czerwca 2014 #163872 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Przeinstalowanie NonSteam'a to JEDYNA możliwość na zmianę fake sida. My ze swojej strony nic już nie zrobimy, wszystko w twoich dłoniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Czerwca 2014 #163873 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi