Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163155 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Nick: Eriss [t] Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): miałem juz admina na innych sieciach. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Eriss%20%5Bt%5D/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: chce pomoc administarcji Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h Kontakt: gg: 39909536 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 8 Czerwca 2014 #163160 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na Tak. Znam go już trochę i myślę, że się nadaje. Tak jak napisał, miał już adma i spisywał się dobrze, nie spełnia tych 16 lat ale młodsze osoby posiadały już wyższe stanowiska Zawsze można zastosować okres próbny( który chyba nie do końca dobrze się kojarzy ^^) @Edit. Sebek Ty sie nawet lepiej nie wypowiadaj. Twoja aktywnosc na serwie jest prawie zerowa nie wspominajac ogaru i znajomosci regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 8 Czerwca 2014 #163175 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na tak. Bardzo aktywny gracz, widuje go często, nie wyzywa graczy, miły i ogarnięty. Z wiekiem nie widze problemów, bo miałeś juz admina. Godzinki s,ą steam także. Pozostaje mi jedynie życzyć Ci powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 8 Czerwca 2014 #163382 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na tak Steam Aktywny Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163478 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 tak jak con secuente mowi min. 16 lat ,slaba znajomosc amx i te 2-3h to troche tak sobie,nie wiem czy to nie w weekendy . Steam jest,doswiadczenie tez. neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2014 #163482 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 - Minimum 16 lat. Wiek to nie wszystko Ma 15 i ogarnie ;3 Sam w wieku 15 lat dostałem admina na serwerze +18 ma steam, ogar. Jestem neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2014 #163675 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Wiek + kiepska aktywność na forum Praktycznie Cię nie znamy Daj się poznać czy pomimo tych 15 lat nadajesz się Niedawno mieliśmy młodego admina i szybko skończył swoją karierę. Aktualnie na nie, nie bierz tego jako moją złośliwość oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Czerwca 2014 #163156 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Otóż znam Cię i wiem, że mimo młodego wieku (chociaż niedługo 16) myślę, że sobie poradzisz. Zostajesz przyjęty na posadę admina CoD 400, aby dopełnić formalności napisz do jakiegoś H@, S@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Czerwca 2014 #163899 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi