NumberOne Napisano 7 Czerwca 2014 #162471 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Czy myśleliście kiedyś o nawiązaniu współpracy z serwisem http://www.blacklisted.pl/index.html ? Myślę że byłaby to ciekawa inicjatywa a do tego możliwość szkolenia nowych ludzi do Ubteam. Przy okazji tego można by było odświeżyć tą grupę, nazwać ja BlackLista. Musicie przyznać ze brzmi lepiej niż Ubteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Czerwca 2014 #162599 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Hmm jak dla mnie to UBteam funkcjonuje prawidłowo póki co i myślę, że na razie nie trzeba tego zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Czerwca 2014 #162602 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Były już wątki poruszane i nie będziemy współpracować ani z BL, ani z AC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 7 Czerwca 2014 Autor #162603 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Skoro były poruszane i ustalone było wcześniej co i jak to można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2014 #162604 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 NIgdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Czerwca 2014 #162605 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi