August Napisano 5 Czerwca 2014 #161876 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A tu chyba kolega Bienio wstał lewą nogą enjoy! (L)aGGer: co mial?? (L)aGGer: aima? August: 'Dzejms Blant' got banned permanent. Reason: 'Wallhack' August: czytać nie nauczyli? :> (L)aGGer: ale za jakiego? (L)aGGer: jest pare typu wallhacka ? August: np? August: więc? :> (L)aGGer: wiec co za czita mial (L)aGGer: ? August: no Ty mi odpowiedz jakie typy są, to Ci napiszę co miał (L)aGGer: aim , no recoil wh ??? (L)aGGer: dalej nie znam August: a rozwnin skrot wh August: rozwin* (L)aGGer: jak to rozwin wh?? August: no wh, to jest skrot co nie? (L)aGGer: przeciez wh to wh człowiek bez scian August: no ale np sh to skrot od SpeedHack August: a wh to skrot od czego? (L)aGGer: wallhack (L)aGGer: ale ss nie robiles dla niego? August: a po co, jak ma wh? (L)aGGer: no ss raczej sie robi?? August: a po co robic ss? (L)aGGer: jak aima ma to raczej nie August: ja nigdy nie robie ss August: jak ma wallhacka (L)aGGer: czemu nie robisz ss? August: no ale wytlumacz mi po co jak ma wallhacka? (L)aGGer: przeciez wallhack to wh a na wh ss ladnie wychodza (L)aGGer: mozesz dem.nagrywac ale to dla zabespieczenie jak ss sa zle August: a kiedy sa zle ss? (L)aGGer: wtedy jak ktos jest dobry i uzywa jakis antyss a wali po modelach i nic na ss nie zobaczysz August: to nie lepiej od razu demko nakrecic i miec spokoj? (L)aGGer: a po co walic spamy na forum za ss???taka dostałem opd August: nie rozumiem? (L)aGGer: dostaje typ bana bez ss wiec wali odwolanie a Ty dem.a jak walisz ss patrzy ze ss sa spalone wiec nawet nie zasmieca forum August: no ale w tym i w tym przypadku temat na forum jest (L)aGGer: ale po to jest screenshot zeby go uzywac August: a demko ma sie zakurzyc? (L)aGGer: dem.na aimy sh itp. no i mozna na wh (L)aGGer: ale to dla zabespiecznia dem.na wh (L)aGGer: ale tzn.jak kto woli mozna tak i tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi