Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161825 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry:T!K3R Godzina, data zdarzenia: 22.14 Mapa:de_dust2002 STEAM_ID / IP: 109.37.171 Uzasadnienie: Grałem sobie na serwerze , chyba bodajże zabiłem 7 graczy w rundzie i dostałem bana za aimbota , którego nie używałem. Proszę mi pokazać demko , na którym używam jakiś czitów. Proszę o jak najszybsze odbanowanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Czerwca 2014 #161829 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Zapraszam admina KSI z dowodami w postaci demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161830 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ja już składam skargę na tego admina . Jak ktoś go zabije to od razu daje bana , nawet nie spojrzy . Bez żadnych demek , screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161835 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Witam To jest pierwsza skarga na mnie, więc proszę nie kłamać to po pierwsze i już wstawiam dowody. 2 kłamstwa w jednym poście, bo skoro udało mi się demo skręcic to jednak patrzyłem również na Ciebie http://sendfile.pl/227565/T!.dem EDIT! Przepraszam za złe demko trochę tego mam i po prostu się pomyliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Czerwca 2014 #161841 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Po 1 tu nie ma żadnego aima po 2 on ma nick T!K3R jakbyś zauważył a to demko zrobione na graczu Player l CSSetti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Czerwca 2014 #162038 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Proszę adminów UBT o ocenienie demka, gdyż admin wstawił już adekwatne do tego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 5 Czerwca 2014 #162060 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Na demku jesteś spalony, Przy strzale widać jak Ci ekranem miota. Ale też mam uwagę do admina o trochę dłuższe demka następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #160082 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Wejdz sobie na ten serwer zagraj sobie klasą Polak nagraj na siebie demko i zobacz sobie. Ta klasa ma wbudowany eliminator rozrzutu dlatego tak widać ... Jak bym mial aima to gościu juz by dawno lezał. Na tej klasie której osobie byś nagrał demko efekt by był taki sam . Czyli teraz będziecie wszystkich banować tych którzy grają klasą "polak" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #162071 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi