Skocz do zawartości

[UB]Ban T!K3R

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry:T!K3R

Godzina, data zdarzenia: 22.14

Mapa:de_dust2002

STEAM_ID / IP: 109.37.171

Uzasadnienie: Grałem sobie na serwerze , chyba bodajże zabiłem 7 graczy w rundzie i dostałem bana za aimbota , którego nie używałem. Proszę mi pokazać demko , na którym używam jakiś czitów. Proszę o jak najszybsze odbanowanie ...

Ja już składam skargę na tego admina . Jak ktoś go zabije to od razu daje bana , nawet nie spojrzy .  Bez żadnych demek ,  screenów.

Witam ;)

To jest pierwsza skarga na mnie, więc proszę nie kłamać to po pierwsze i już wstawiam dowody.

2 kłamstwa w jednym poście, bo skoro udało mi się demo skręcic to jednak patrzyłem również na Ciebie :)

http://sendfile.pl/227565/T!.dem

EDIT! Przepraszam za złe demko trochę tego mam i po prostu się pomyliłem ;)

Wejdz sobie na ten serwer zagraj sobie klasą Polak nagraj na siebie demko i zobacz sobie. Ta klasa ma wbudowany eliminator rozrzutu dlatego tak widać ... Jak bym mial aima to gościu juz by dawno lezał. Na tej klasie której osobie byś nagrał demko efekt by był taki sam . Czyli teraz będziecie wszystkich banować tych którzy grają klasą "polak" ?

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

jqwi.png

Witaj Graczu.

Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...