pionteczekessa Napisano 3 Lutego 2016 #393150 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Imi臋: Karol Wiek: 16 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: steamcommunity.com/BDJQP Sta偶 na forum: z 3 lata. Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Mia艂em ju偶 tu redaktora. Twoje osi膮gni臋cia na forum聽Multi-Head.pl: Admin DD2#1, Admin DD2#2, Admin Jb, Admin CS:GO DD2, Opiekun CS:GO DD2, Admin techniczny, Moderator TS3, Grafik i jeszcze co艣 by si臋 znalaz艂o, ale nie mam pomys艂贸w. Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: 9-10 Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Konkretnie nie powiem, artyku艂y b臋d臋 pisa艂 na spontanie, kilka tygodniowo gwarantuj臋.聽 Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): Jako redaktor nie przeprowadza艂bym wywiad贸w, dlatego wrzucam artyku艂: 聽 聽 聽 聽 聽 SUM 41 聽 聽 聽 Lato 1996, niejaki Deryck Whibley wraz z kumplami zak艂ada zesp贸艂. Pocz膮tkowo grupa nazywa艂a si臋 Kaspir i gra艂a covery punk-rockowego zespo艂u NOFX. We wrze艣niu tego偶 roku nazwa zosta艂a zmieniona na Sum 41 (st膮d, 偶e zacz臋li gra膰 41 dni od pierwszego dnia lata). Zami艂owanie do tego typu muzyki szybko przekszta艂ci艂o si臋 w pierwsze w艂asne kawa艂ki. W 1999 ch艂opcy podpisali kontrakt z wytw贸rni膮 Island Records, a ju偶 w lipcu 2000 roku wydali sw贸j pierwszy album pt. "Half Hour of Power".聽W maju 2001 roku zosta艂 wydany drugi album (przy tym po raz pierwszy studyjny) pt. "All Killer No Filler", kt贸ry zgarn膮艂 1. miejsce na li艣cie "Modern Rock Tracks". Kolejne single i albumy tak偶e okaza艂y si臋 wielkim sukcesem komercyjnym, a zesp贸艂 stawa艂 si臋 coraz popularniejszy. W godzinach szczytu grali do 300 koncert贸w rocznie, organizuj膮c przy tym d艂ugie trasy koncertowe. 聽 聽 聽 Rok 2006 przyni贸s艂 dla zespo艂u konflikt, przez kt贸ry gitarzysta Dave Baksh odszed艂 z zespo艂u. Jak sam podkre艣li艂, relacje mi臋dzy nim a reszt膮 cz艂onk贸w pozosta艂y w dobrym stanie, a Sum 41 zabra艂 si臋 za album i tras臋 koncertow膮 "Underclass Hero". Nagranie jest dotychczas najwi臋kszym sukcesem, gdy偶 zaj膮艂 7. miejsce w USA. Grupa do tej pory organizuje trasy koncertowe i bierze czynny udzia艂 w dziale muzycznym. 聽 聽 聽 Jak dla mnie 艣wietn膮 spraw膮 jest, 偶e nadal u nich wida膰 energi臋 i zaanga偶owanie w to co robi膮. Uwa偶am, 偶e warto co jaki艣 czas wspomnie膰 o muzyce w dziale redakcji, czego b臋d臋 si臋 trzyma艂 je艣li podanie zostanie zaakceptowane. Dorzucam moje ulubione single. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2016 #393161 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Karol, bardzo przystojny i sumienny ch艂opak, posiada艂 ma艂o rang, ale wywi膮zywa艂 si臋 艣wietnie. Bardzo dobrze sobie radzi w komunikacji z innymi lud藕mi, wi臋c my艣l臋, ze z artyku艂ami r贸wnie偶 nie b臋dzie problem贸w. My艣l臋, 偶e nale偶y mu si臋 szansa, artyku艂 napisany z wielk膮 fantazj膮, z wielkim u偶yciem bogatej znajomo艣ci kultury 艣wiatowej. Powodzenia, na tak. 聽 聽 聽 Pozdr贸w rodzink臋, dobranoc. P贸ki ja tu jestem, na pewno dostaniesz tak膮 rang臋, good luck! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Zakr臋cony Napisano 3 Lutego 2016 #393168 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Na Tak聽 聽 聽 聽 Ogarni臋ty 聽 Kulturalny 聽 Kreatywny 聽 Jedyny minus jest taki 偶e pokazuj臋 dziwne zdj臋cia na ts'ie hehe 聽 聽 聽 聽 Powodzenia :like: 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽neutron Napisano 3 Lutego 2016 #393171 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Ciekawy artyku艂, cho膰 to nie m贸j gatunek muzyczny. 聽 Co do podania jestem na tak, znajomo艣膰 ortografii wida膰, 偶e na wysokim poziomie. 聽 聽 聽 Czekam na kolejne artyku艂y!聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 3 Lutego 2016 #393174 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 na tak 聽 - ortografia 聽 - na pewno sobie poradzi 聽 - ciekawy artyku艂 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 3 Lutego 2016 #393178 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem na TAK 聽 +masz pomys艂 na ciekawe artyku艂y, 聽 +sumiennie wykonywa艂e艣 powierzone ci obowi膮zki, 聽 +sk艂adnia na wysokim poziomie, 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 3 Lutego 2016 #393179 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Oczywi艣cie na Tak. 聽 + Fajny artyku艂. 聽 + Ortografia. 聽 + Ogarni臋ty i da rad臋. 聽 聽 Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 3 Lutego 2016 #393270 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Sza艂u nie ma, wszystko skopiowane z wikipedii, my艣la艂am, 偶e jako艣 si臋 wyka偶esz w tym podaniu a jednak si臋 zawiod艂am.聽 聽 PS nie zapomnij wzi膮膰 udzia艂u w wydarzeniu 聽 聽 聽A tak serio: 聽 Jak najbardziej na tak! Zna艂am par臋 utwor贸w tych wykonawc贸w, ale co do historii zespo艂u nigdy nie szuka艂am czego艣 wi臋cej, ale mi艂o by艂o teraz si臋 dowiedzie膰 tym bardziej, 偶e artyku艂 zosta艂 艣wietnie napisany! Wieeelki plus za robot臋 i z ch臋ci膮 bym czyta艂a wi臋cej Twoich prac! Powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
QueQuality Napisano 3 Lutego 2016 #393271 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem na tak rozmawia艂em z nim chwile wydaje si臋 by膰 spoko go艣ciem my艣l臋 偶e mo偶na da膰 mu szanse 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 4 Lutego 2016 #393498 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2016 Typowy krejzol 聽 Dajcie mu ta range, wy偶yje sie 聽 Ciekaw jestem tych jego dalszych wypocin 聽 na tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 4 Lutego 2016 #393546 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2016 Zaczn臋 od negatywu: "tego偶" - jako艣 ci臋偶ko mi to prze艂kn膮膰, po drugie to mam nadziej臋, 偶e to tylko trailer do artyku艂u - przy tym zespole mo偶na go rozbudowa膰 x3. 聽 聽 聽 聽 聽 Co ponadto? Styl pisania mi si臋 spodoba艂, 聽b艂臋dy praktycznie zerowo, do艣wiadczenie na plus oraz znajomo艣膰 forum i ludzi jest bardzo wa偶na. 聽Uwa偶am, 偶e nie powinno by膰 przeszk贸d, a sam z ch臋ci膮 bym poczyta艂 artyku艂y jak ten... tylko wi臋cej ciekawostek, wi臋cej rock'a! 聽 聽 聽 Jestem na TAK . 聽 聽 聽 edit: my艣l臋, 偶e nie ma co deklarowa膰 ile na tydzie艅.... wa偶ne by systematycznie i nie za rzadko - to opinia juz do wszystkich:P 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 4 Lutego 2016 #393555 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2016 Chlopie, Ty to masz tu wsparcie 聽 Ja rowniez jestem na TAK. Bardzo ladnie napisane, gdzieniegdzie brakuje przecinkow, ale czyta sie mimo to bardzo dobrze. 聽 Cisniemy 聽 聽 P.S. Zapomniales tylko dodac prefixu "Redaktor" i jakos sensownie zatytulowac podanie. Mam nadzieje, ze tytuly Twoich artykulow i recenzji beda bardziej wymowne Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 4 Lutego 2016 #393556 Udost臋pnij Napisano 4 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi