Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161486 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry:Haszysz Godzina, data zdarzenia:12.19 Mapa:de_aztec STEAM_ID / IP:83.25.129.180 Uzasadnienie:O godzinie 10.45 dostałem ss'y które wstawiłem. Dostałem Ub. Wszedłem do gry znów dostałem ss'y Od Pozdro 600 (który miał admina przez przypadek, błąd) przez co dostałem 2 aktywne bany.... To jakieś nie porozumienie. Z jednej strony moja wina, ale po części kogoś innego. Link do ss'ów: http://speedy.sh/7PD9k/Desktop.zip]Download at SpeedyShare[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 3 Czerwca 2014 #161493 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Screeny na których dostałeś unbana są z dusta. Ty wstawiasz screeny z aztecka. Nie dostałeś z nich UB, wbiłeś na aktywnym banie dlatego dostałeś od admina bana z takim powodem. Najpierw powinieneś wstawić screeny z ateceka a później wbijać na serwer. Wbiłeś na aktywnym banie kolego. Ratuje Cie zrobienie 100 reklam naszej sieci, własnoręcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 3 Czerwca 2014 #161494 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi