Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161357 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Nick:pozdro 600 Wiek:16lat Doświadczenie (w byciu adminem):Posaidam. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8-9 Staż w CS-sie:5lat Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/pozdro%20600/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!:Chciał bym wrócić na stare śmieci na serwer 200lvl Myślę że przydam się tam jako admin.Chciał bym poznać opinie użytkowników jakie mają zdanie czy należy mi się powrót czy nie. Prosił bym o nie odrzucanie/akceptowania podania po chwili. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Wszystko wynika z GT. Gdyż gram tylko tam i na dm. Kontakt:Steam/ts3/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 3 Czerwca 2014 #161362 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Bardzo często mi zgłaszasz na PW, aktywność dobra, więc jestem na TAK. Każdemu należy się druga szansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 3 Czerwca 2014 #161366 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Jestem na TAK: -Miły -Ogarnięty -Kulturalny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161374 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ode mnie tak, byłeś adminem i byłeś w porządku. + steam + aktywność na forum jak i na serwerze + ogarnięty Tak jak @Relop pisze, każdemu należy się druga szansa. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #161396 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Masz juz admina na drugim serwerze.. Ciut za dużo tych obowiązków. Skup się na COD300 i wylapuj tam cheaterow.. Popraw aktywność Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2014 #162015 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Na Nie. Zajmij się 300setką za dużo obowiązków to też nie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 5 Czerwca 2014 #162023 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 A ja będę na Tak, miły, ogarnięty chłopak, godzinki są i sądzę ze poradzi sobie z dwoma serwerami. Powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 5 Czerwca 2014 #162026 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ja u pozdra będę na TAK. Stara się, ogarnia posadę admina, da sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 5 Czerwca 2014 #162037 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Na Nie. Zajmij się 300setką za dużo obowiązków to też nie dobrze To że ma Admina na innym serwerze, to jest powód, aby dać nie?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162242 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Na nie. Powodem są przeszłe zdarzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162293 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Napewno masz duże doświadczenie które potrafisz wykorzystać w każdym momencie myślę że zasługujesz na moej tak i właśnie je otrzymujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Czerwca 2014 #162396 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.Uzasadnienie:Pozdro z całym szacunkiem do twojej osoby muszę stwierdzić ze, masz już admina na jednym z serwerów na którym dość rzadko Cie widać i myślę ze na obecną chwile bardziej tam się przydasz niż tutaj. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi