Ania Napisano 2 Czerwca 2014 #160996 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Nick : Ania Wiek : 17 lat. Doświadczenie w byciu adminem : Żadne ale szybko się uczę Znajomość AMXX (w skali 1-10) : 6. Staż w cs'ie : 2 lata Steam / NonSteam : Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami :http://www.gametracker.com/player/Ania%20%3B%29/80.72.43.106:27022 Dlaczego Ty ! : Sporo czasu spędzam na serwerze , dobrze dogaduję się z ludźmi oraz myślę ,że podołam tej funkcji Czas jaki dziennie poświęcasz na cs'a : 3-4 godziny. Kontakt : Steam / gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 2 Czerwca 2014 #161000 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Jestem na tak -aktywna na serverze -miła -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #161001 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 jestem na tak ogarnieta kobieta, aktywna na serverze jak i pomocna, doswiadczenie z czasem przyjdzie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #161003 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Lubie cie,ale tak obiektywnie ,po raz kolejny,brak doświadczenia,slaba znajomosc amx,no nie wiem czy podolasz tej funkcji i nie wiem czy bedzie ci sie chcialo siedziec na spec,bo wiem,ze lubisz pograc ,jednak,ze steam jest,wiek tez,aktywna jestes,jezeli jestes pewna,ze dasz rade to jestem na tak. Edit.Spar jesli moge prosic nie komentuje tego co pisze,bo juz mnie wkurzasz,ta nie uratowało,bo przeszkadza wam to,że gram na ns jak mam problem ze steam.. Hmm Brylas chodzi mi raczej o nabywanie doświadczenia na jakiś mniejszych serwerowniach,no czy tak jak ja gram juz sporo w cs-a z 6 lat ,a Ania 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 2 Czerwca 2014 #161010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Wielkie soczyste TAK! Najaktywniejsza na serwerze, ogarnia innych graczy, skyl jest , miła, cierpliwa. Steam, godzinki :good: Długo czekałem na Twoje podanko i się doczekałem Liczę na Ciebie, jeszcze raz wielkie tak i życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 2 Czerwca 2014 #161014 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Lubie cie,ale tak obiektywnie ,po raz kolejny,brak doświadczenia,slaba znajomosc amx,no nie wiem czy podolasz tej funkcji i nie wiem czy bedzie ci sie chcialo siedziec na spec,bo wiem,ze lubisz pograc ,jednak,ze steam jest,wiek tez,aktywna jestes,jezeli jestes pewna,ze dasz rade to jestem na tak. Ciebie nawet posiadane doświadczenie nie uratowało. A co do podania to jestem na Tak. -Oganięta -Często zgłasza mi na u@ albo steam i w większości przypadków ma rację -Mimo braku doświadczenia jest z nią łatwy kontakt więc szybko się nauczy -Pomocna dla nowych graczy -Miła -tyle razy Cię namawiałem, zresztą nie tylko ja i się udało Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #161022 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 sebek według twojego rozumowania to w cs 1.6 w ogóle by adminów nie było gdzie oni mają doświadczenie zdobywać... zawsze musi być ten pierwszy raz amx też się nauczy i z czasem wszystko ogarnie a co do podania to jestem na bardzo wielkie TAK - miła -przestrzega regulaminu -bardzo aktywna -pomocna -ma dobry kontakt z innymi graczami -wiek też na plus -Steam według mnie się dziewczyna nadaje i dał bym jej szanse i odkąd tu gram będzie chyba pierwszą adminką na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Czerwca 2014 #161103 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Lubie cie,ale tak obiektywnie ,po raz kolejny,brak doświadczenia,slaba znajomosc amx,no nie wiem czy podolasz tej funkcji i nie wiem czy bedzie ci sie chcialo siedziec na spec,bo wiem,ze lubisz pograc ,jednak,ze steam jest,wiek tez,aktywna jestes,jezeli jestes pewna,ze dasz rade to jestem na tak. Edit.Spar jesli moge prosic nie komentuje tego co pisze,bo juz mnie wkurzasz,ta nie uratowało,bo przeszkadza wam to,że gram na ns jak mam problem ze steam.. Hmm Brylas chodzi mi raczej o nabywanie doświadczenia na jakiś mniejszych serwerowniach,no czy tak jak ja gram juz sporo w cs-a z 6 lat ,a Ania 2 lata. Otóż Sebek steam to podstawa posiadania administratora na serwerze, więc nam to przeszkadza i będzie przeszkadzało i to że Cię o to upominają to tylko prawda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Czerwca 2014 #161106 Administrator Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi