Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160805 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Witam serdecznie.[/align] [align=center]Nazywam się Seweryn, mam 14 lat i pochodzę z województwa śląskiego - dokładniej mozna określić, że okolice Bielska-Białej.[/align] [align=center] [/align] [align=center]W gruncie rzeczy mam dopiero 14 lat, a pełniłem już najważniejsze funkcje na serwerach szczebli światowych, gier o charakterystyce gamingu takiej jak MMORPG, FPS.[/align] [align=center] [/align] [align=center]::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::[/align] [align=center] [/align] [align=center]Odrzucając na bok moje gamingowe doświadczenie pełniłem funkcję, rolę grafika, redaktora, mędrca, skryby, administatora, moderatora wielu for i portali społecznościowych, zahaczając nawet o serwisy hostingowe.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Interesuję się piłką nożną, grafiką komputerową (4 lata), moderingiem i gamingiem.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Kocham pomagać ludziom, bardzo lubię bawić się w fabuly, newsy, ogłoszenia, które podchodzą pod zadania redaktorów czy grafików.[/align] [align=center]Myślę, że śmiało można stwierdzić że pisanie tekstów, dogadywanie się i tzw. 'support community' mam w małym palcu.[/align] [align=center] [/align] [align=center]Na multi-head grałem dosyć dawno, ale to dawno temu pod jakimiś randomowymi nickami.[/align] [align=center]W counter-strike ogółem rzecz biorąc gram prawie 3 lata, z czego conajmniej 2 na platformie steam.[/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chętnie komukolwiek z Was pomogę, w byle jakiej kwestii, wystarczy zapytać.[/align] [align=center] [/align] [align=center]''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''[/align] [align=center] [/align] [align=right]Macie jakieś pytania?[/align] [align=right]Śmiało![/align] [align=right] [/align] [align=right]Cześć[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160807 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 2 Czerwca 2014 #160810 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witaj, czekam na galerię . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160811 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witaj, czekam na galerię . FreeZeOUt Jeżeli chodzi o galerie graficzne, powiem tyle że póki co to prace które mam pod ręką a są stworzone są z odniesieniem do jakiegoś projektu, a ja nie chcę tutaj reklamować. Ponadto ostatnimi czasy grafikę wykonuje łącząc jakąś funkcję, bynajmniej na przykład dla poprawienia wyglądu jakiejś notki czy ogłoszenia. Spowodowane to było na pewno jedną z sytuacji prywatnych, ale na pewno dodam galerię gdy tylko zbiorę siły. Witam również, powodzenia w działalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160817 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Czerwca 2014 #160818 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 2 Czerwca 2014 #160826 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Czerwca 2014 #160835 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Czerwca 2014 #160942 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Cześć @Raaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Czerwca 2014 #160949 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi