Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160659 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Siemka, mam taki problem... ponieważ słyszałem, że można zbindować sobie obrót o 360 stopni na klawiszu i chciałbym dowiedzieć się czy jest to prawda. Jeśli tak bardzo bym prosił o binda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Czerwca 2014 #163294 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Brak zainteresowania ze strony autora wątku. // Zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Czerwca 2014 #163295 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Czerwca 2014 #163341 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Chciałbym coś dodać, może przyda się autorowi wątku. Wersja nr. 1, moja: Nie rób nic, to tak jakbyś obrócił się o 360 stopni. Wersja nr. 2, Tomka, bardziej optymistyczna: Wstań, zrób kółko wokół własnej osi i usiądź ponownie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi