Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160582 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Program , którym się posługujesz: PS CS6 W czym się specjalizujesz: Sygnatury, Bannery, Loga Jak długo zajmujesz się robieniem grafiki: nie wiem Kilka Twoich prac: MOJE PRACE Przepraszam, że edytuję podanie, ale zostałem zmuszony, by wyjaśnij ową sytuacje, to jest te forum o którym mowiłęm http://pss-dm.xaa.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 1 Czerwca 2014 #160584 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jak najbardziej na TAK! Prace bardzo dobre ,widać że znasz się na grafice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160585 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jestem na nie to jest niedawny grafik Maszek któy dał już swój popis ktoś będzie chciał dam linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 1 Czerwca 2014 #160589 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Skoro to Maszek to powinien dostać bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160592 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jestem na nie to jest niedawny grafik Maszek któy dał już swój popis ktoś będzie chciał dam linki No ja nie wiem, widziałam prace Maszka ale jego prace są bardziej świecące Na Tak Fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Czerwca 2014 #160598 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Na chwilę obecną jestem na Nie, dla mnie jest już wystarczająco grafików i bardzo dobrze ogarniają swoją pracę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 1 Czerwca 2014 #160613 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Boże... jeżeli jesteś maszkiem, to po co tu wróciłeś? Wyjechałeś z tej pięknej sieci, z słowni "a ten to debil" itp. oraz głupimi tekstami. Pokazałeś swoją kulturę na zaawansowanym, bardzo zaawansowanym poziomie. Czego tutaj szukasz (?), jeżeli stanowiska to źle trafiłeś. + multi-konto = ban perm. Jeżeli nie jesteś maszkiem, to bardzo dobrze. Jestem na Tak: dobre prace, ładne itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Czerwca 2014 #160629 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Temat podtrzymany to jest maszek ban na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160643 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Ładne prace jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 1 Czerwca 2014 Donator #160673 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jak dla mnie grono pierdyrialda grafików nie jest potrzebne. Wystarczyło by 2/3 na wysokim poziomie, a tak to zbiercie za dużo przeciętnych 'grafików'. Na nie. Jako człowiek obeznany chociaż trochę w grafice powiem wam ze nic nadzwyczajnego nie prezentuje. A podanie zrobione na odpiernicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160685 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Dam Ci TAK, z tego co widzę, coraz więcej ludzi pisze zlecenia, grafików się przyda, a prace w miarę są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Czerwca 2014 #160690 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Identyczny zakres i styl wypowiedzi co Meszek, tutaj niedawne pożegnanie w wielkim stylu: http://multi-head.pl/topic/30997-zamkni%C4%99tyhejo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Czerwca 2014 #160708 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego grafika. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361809 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Grafik " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi