hoplesssad Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Twój nick podczas gry: hoplesssad i KacperApplyOKK? Godzina, data zdarzenia: niedawno ok. 3 dni temu dokładnej daty i godziny nie pamiętam. Mapa:...... STEAM_ID / IP: 94.154.25.229 miałem steama ale za chwilę wszystko wyjaśnię Uzasadnienie: teraz tak. Ban na amxban's nie ma ... Dostałem vaca na steam nie wiem z jakiego powodu nie czitowałem.... dobrym uzasadnieniem jestem to że grając na steam w jednym dniu dostałem 2 bany na tej serwerowni, i oby dwa wstawiłem ok. 10 min po banie.... następnego ranka miałem już vaca.. Chodzi oto że, vac przeszedł na waszą serwernie.. Wycinka z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: holpesssad [AMXBans] Reason: 'VAC' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM 0:1:40842252' [AMXBans] Your IP: '94.154.25.229' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Nie wiem co mam w tej sprawie postąpić... Lecz na innych serwerach takiego bana nie doznałem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverka Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:40842252 graczy z banem Vac nie tolerujemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silverka Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...