Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160385 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Twój nick podczas gry: Boski Oski Godzina, data zdarzenia: 01.06.2014 godz 14:37 Mapa: DD2 + DM STEAM_ID / IP: NON STEAM, IP Komputera : 83.5.247.57 Uzasadnienie: Wszedłem sobie na CSa, po czym sprawdzałem z innymi graczami micro. Po sprawdzeniu podziekowałem za pomoc i zacząłem grać. Wchodzę do tunelu na B, zrobiłem multi-killa po czym patrzę, a tu BAN z powodem "wstaw screeny na Multi-head.pl". Pytam się DA FAQ ? Zawsze dostawałem bana tylko za kulturę ale NIGDY NIE UŻYWAŁEM CZITÓW NA ZADNYM SERVERZE W ŻADNEJ GRZE ! Proszę o wycięty kawałek z HLTV gdzie hakuje, jeżeli takowego nie będzie proszę nadać UB. Gram na NSie, na Multiheadzie już jakiś czas, z resztą zapytajcie się karoliny ; Kixa ; CPAJ SPORT czy kogokolwiek innego. //edycja : Poprawa błędów ortograficznych i składni zdań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Czerwca 2014 #160386 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 To chyba prosta sprawa i nie wiem po co Ty się rozpisujesz masz wstawić ss więc na nie czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160389 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jak zrobić lub znaleźć ssa ? Gdzie się znajduje ? Mogę prosić o jakieś wskazówki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Czerwca 2014 #160393 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 masz tu link do poradnika http://multi-head.pl/topic/23215-wz%C3%B3r-wstawienia-ss%C3%B3w-oraz-gdzie-je-znale%C5%BA%C4%87/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160394 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 to chyba to : Proszę : http://www60.zippyshare.com/v/72198472/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Czerwca 2014 #160395 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi