Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160301 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Nick: FreshMaster Wiek: 16 lat (kilka dni i 17 ) Doświadczenie (w byciu adminem): Bardzo dobre. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Ponad 4 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/FreshMaster/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Jestem miły oraz ogarnięty.Potrafię odróżnić skilla od haxa. Chciałbym pomóc adminom w ogarnianiu serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu 2/3 godziny a weekendy 3/4 godziny, Kontakt:Steam/GG/PW PS.Przepraszam za problem . A w tym tygodniu za bardzo czasu nie miałem bo w domu mała budowa . Ale od jutra będzie lepiej z aktywnością . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160324 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jestem na TAK: +Ogarniety +Miły +Poprawil aktywnosc -Popraw link do gt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 1 Czerwca 2014 #160340 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 + Kultura, + Steam, - Aktywność jedynie poprawna http://scr.hu/1qsf/jgv89 , - link do gt nie działa, Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu 2/3 godziny a weekendy 3/4 godziny, -Ani razu nie przekroczyłeś w tym tygodniu 100 minut. Jestem na neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160347 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jestem na NIE -słaba aktywność -link do gt nie działa -prawie wcale cię na serverze nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 1 Czerwca 2014 #160402 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jestem na TAK: -Miły -Aktywny -Ogarnięty Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160500 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 - Ogólnie rzadko Cię widzę na serwerze - na ts ani razu bądź bardzo rzadko. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Czerwca 2014 #160596 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ManiaK Powtórzę słowa HardeQ ts nie jest wymagany w żadnym podaniu. Steam Wiek Ogarnięty Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160665 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 To może niech da się zapoznać, udowodni ten swój wiek.. Wpisze sobie 30 lat na forum i tak każdy uwierzy? Niech porozmawia z innymi adminami, przedstawi się, zapozna.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160993 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Fresh kulturę ma. Ogarnia , masz moje TAK ale ogarnij ping czasem bo ostatnio ci skaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #161008 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Jestem na nie: -mała aktywność na serwerze -mało ostatnio przebywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 2 Czerwca 2014 #161030 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Fresh może i spoko gość, niestety nie potrafi stawiać min. Często się zdarza, że postawi w niedozwolonym miejscu. Bezkarny admin z minami, gdzie mu się podoba? Czarno to widzę. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162287 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 Coś ostatnio z tego co widze twoja aktywność tak nagle się urwała co trochę smuci myślę że jeszcze nie czas abyś pełnił funkcję admina. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Czerwca 2014 #162450 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi