Haq# Napisano 1 Czerwca 2014 #160282 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Witam. Mam taką propozycję, żeby dodać funkcję "rs", czyli resetowanie statystyk. Myślę, że to będzie dobre rozwiązanie dla graczy, którzy mają słabe statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160302 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Nie potrzebne według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Czerwca 2014 #160306 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Jeżeli ktoś słabo gra to już nie nasza wina, ma do tego reconect. Komenda tylko zaśmiecałaby serwer. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Czerwca 2014 #160308 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi