Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 #160139 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 Twój nick podczas gry: Marlboro# Godzina, data zdarzenia: 18:40-18:50/ 31.05.2014r. Mapa: dd2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:35757133 Uzasadnienie: Witam. Grałem dziś na serverze de_dust2/inferno ( za długo nie pograłem bo około 5 minut i dostałem ss). Wszystko było by okey bo ss wstawiłem na forum ale UB niema ponieważ ss są niby z 28 maja ( na kompie mam 28 maj data a jest 31 maj, już zmieniłem na 31 maj) Nie wiem co mam zrobić bo innych ss niema, a jestem pewny na 100 PROCENT, że to są te ss tylko że są z 28 maja bo na kompie miałem taką datę podczas robienia ss. Proszę sprawdzić hltv z servera i wyjaśnić tą sprawę. Mogę przypomnieć gdy przed zrobieniem mi ss zabiłem typka to popłakał się i powiedział do admina "SPRAWDŹ TEGO MARLBORO!!!" A JA PO PROSTU UŻYWAM SŁUCHAWEK ( gram na słuch, wiec podczas oglądania demka, proszę się skupić [każde tupnięcie wychwycić]. DZIĘKUJE POZDRAWIA MISIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 31 Maja 2014 #160145 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 więc wstaw hltv z czasem z momentu otrzymania bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 #160153 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 więc wstaw hltv z czasem z momentu otrzymania bana Daj linka do hltv - server dd2/inf. Jak wchodzę w hltv servera dd2/inf to niema tam żadnych linków z hltv. TAK JAKBY NIE BYŁO HLTV NA SERVIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 31 Maja 2014 #160164 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 zatem zaczekajmy na admina banującego niech potwierdzi moment zrobienia ssów inaczej nic nie zrobimy trzeba było pilnoawc czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2014 #160170 Udostępnij Napisano 31 Maja 2014 zatem zaczekajmy na admina banującego niech potwierdzi moment zrobienia ssów inaczej nic nie zrobimy trzeba było pilnoawc czasu HMM TO NIECH SIĘ TEN ADMIN TROSZKĘ RUSZY!! BO JUTRO NAPISZECIE MI ŻE 24H MINĘŁY I JUŻ NIC SIĘ NIE DA ZROBIĆ !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160428 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 WITAM. 24h minęły. PROSIŁBYM O UB. PROSIŁBYM TEŻ O TO, ABY DLA ADMINA BANUJĄCEGO POLECIAŁO OSTRZEŻENIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160612 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 HALLO 24h minęły a UB jak nie było tak niema... ADMIN BANUJĄCY SIĘ NIE WYPOWIEDZIAŁ!! PROSZĘ DLA NIEGO O OSTRZEŻENIE A DLA MNIE O UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Czerwca 2014 #160618 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Otrzymujesz ub a admin ile stracicie jak przezyje jesz ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Czerwca 2014 #160619 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 1 Czerwca 2014 #160620 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi