Gość Guest Napisano 30 Maja 2014 #159724 Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Chciałbym Wam przedstawić moi drodzy prywatny mój projekt serwera Metin2 który jeszcze nie wystartował ,[/align] [align=center]który nie był jeszcze zapowiadany / prezentowany.[/align] [align=center]Na razie jesteśmy na etapie TESTÓW BETA na które chciałbym Was zaprosić... [/align] [align=center]Start serwera 01 czerwca [/align] [align=center] [/align] [align=center]Strona Główna Serwera[/align] [align=center]http://aivis.pl/[/align] [align=center] [/align] [align=center]Forum Serwera[/align] [align=center]( ogólnie rzecz biorąc jest to forum sieci serwerów metin2 )[/align] [align=center]http://epicgames.pl/[/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Czerwca 2014 #160662 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 Własnie pobrałem i będę grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 3 Czerwca 2014 #161513 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Nie zagram, nie lubię privów na których są bronie, zbr rodem z kosmosu . Marzy mi się serwer taki zwykły : Np ; Smocze > Bezdy > Strumy Bojowy > Syrek > i np...jeszcze jeden. Zbr Stal > .... > Hwang zwykły ( czerwony ) Takich serwerów brakuje, teraz pełno na których są przetopy broni co 10lvl i wygląd... jakieś nieporozumienie . Max lvl 125, na takich można grać Ale powodzenia . Ps. Stary Yitian2 był dobry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2014 #162490 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 @UP chodzi Ci o prawdziwego Harda... Hmm mam na to radę , stawiam także harda nie tylko Aivis`a ale to temat na dłuższą metę nie na forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 7 Czerwca 2014 #162803 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Nie chodzi mi dokładnie o hard, nie chce by lvl wbijało się jak np na Balmora. Trochę lepszy exp, ale jestem wybredny ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi