Go艣膰 Guest Napisano 28 Maja 2014 #159052 Udost臋pnij Napisano 28 Maja 2014 1. Nick na TS: ManiaK / FonTeK 聽 2. Wiek: 18 聽 3. Do艣wiadczenie: Nie ma 偶adnego problemu.. Je偶eli mia艂bym problem z czym艣 to zg艂osz臋 si臋 po informacje do Smyka albo kogo艣 tam ;] 聽 4. Mikro(obowi膮zkowe): Oczywi艣cie jest ;] 聽 5. Ile dziennie po艣wi臋casz na TS?: Noo siedz臋 jak tylko wbijam na kompa, to pewnie z 5h 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie ty: A wi臋c.. My艣l臋, 偶e m贸g艂bym do艂膮czy膰 do grona modk贸w i wspom贸c w pracy. Ch臋tnie pomog臋 ka偶demu kto b臋dzie potrzebowa艂 pomocy. Udziel臋 mu wszelkich informacji. Je偶eli b臋dzie potrzebowa艂 kana艂u to mu ch臋tnie za艂oze :] 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Mi艂膮 atmosfere i wspomog臋 ekip臋 modk贸w.. 聽 Pozdrawiam 聽 Micha艂 ;D 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Maja 2014 #159055 Udost臋pnij Napisano 28 Maja 2014 Jestem na Tak 聽 -cz臋sto na ts'ie 聽 -mi艂y 聽 -pomocny 聽 -ogarni臋ty 聽 Z tych 3 kandydat贸w on jest dla mnie numerem 1. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Maja 2014 #159056 Udost臋pnij Napisano 28 Maja 2014 Maniak tutaj gra艂 za czas贸w PRL Nie no psikus On si臋 nadaje bo praktycznie co nie wejd臋 to on siedzi na TS3 . My艣l臋 偶e zrobienie kana艂u/Danie rangi ogarniesz i podo艂asz zadaniu.聽 聽 Od kumpla masz TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Czerwca 2014 #158818 Udost臋pnij Napisano 2 Czerwca 2014 Rekrutacja wci膮偶 otwarta, dlatego prosz臋 o wi臋cej wypowiedzi b膮d藕 rozpatrzenie podania. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161704 Udost臋pnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jestem na tak 聽 -mi艂y聽 聽 -ogarni臋ty 聽 -pomocny 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 4 Czerwca 2014 #161714 Udost臋pnij Napisano 4 Czerwca 2014 Rozmawia艂em z nim kilka razy i musz臋 stwierdzi膰, 偶e ogarnie na pewno. Sympatyczny z poczuciem humoru. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Czerwca 2014 #161717 Udost臋pnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jestem na TAK: 聽 -Mi艂y 聽 -Ogarni臋ty 聽 -Aktywny聽 聽 Powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161822 Udost臋pnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jestem na tak: 聽 + Cz臋sto cie widz臋 聽 + Wypowiedzi koleg贸w wy偶ej 聽 + Ogarniesz 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Czerwca 2014 #163276 Udost臋pnij Napisano 8 Czerwca 2014 Po akcji na minecrafcie z kontem aquaxa twoje szanse na otrzymanie moda spad艂y do zero, przykro mi. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Czerwca 2014 #163277 Udost臋pnij Napisano 8 Czerwca 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko moderatora TS3. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi