Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #159052 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 1. Nick na TS: ManiaK / FonTeK 2. Wiek: 18 3. Doświadczenie: Nie ma żadnego problemu.. Jeżeli miałbym problem z czymś to zgłoszę się po informacje do Smyka albo kogoś tam ;] 4. Mikro(obowiązkowe): Oczywiście jest ;] 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: Noo siedzę jak tylko wbijam na kompa, to pewnie z 5h 6. Dlaczego właśnie ty: A więc.. Myślę, że mógłbym dołączyć do grona modków i wspomóc w pracy. Chętnie pomogę każdemu kto będzie potrzebował pomocy. Udzielę mu wszelkich informacji. Jeżeli będzie potrzebował kanału to mu chętnie załoze :] 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Miłą atmosfere i wspomogę ekipę modków.. Pozdrawiam Michał ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #159055 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jestem na Tak -często na ts'ie -miły -pomocny -ogarnięty Z tych 3 kandydatów on jest dla mnie numerem 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #159056 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Maniak tutaj grał za czasów PRL Nie no psikus On się nadaje bo praktycznie co nie wejdę to on siedzi na TS3 . Myślę że zrobienie kanału/Danie rangi ogarniesz i podołasz zadaniu. Od kumpla masz TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Czerwca 2014 #158818 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Rekrutacja wciąż otwarta, dlatego proszę o więcej wypowiedzi bądź rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161704 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jestem na tak -miły -ogarnięty -pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 4 Czerwca 2014 #161714 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Rozmawiałem z nim kilka razy i muszę stwierdzić, że ogarnie na pewno. Sympatyczny z poczuciem humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Czerwca 2014 #161717 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jestem na TAK: -Miły -Ogarnięty -Aktywny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Czerwca 2014 #161822 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Jestem na tak: + Często cie widzę + Wypowiedzi kolegów wyżej + Ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Czerwca 2014 #163276 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Po akcji na minecrafcie z kontem aquaxa twoje szanse na otrzymanie moda spadły do zero, przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Czerwca 2014 #163277 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi