Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #159003 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Data i godzina zdarzenia: 28.05.2014 godz 18:26 Nick admina/gracza, który zawinił: Mój nick *:.Alpaczio:.*aka Marcinek ;3 Admina nie mam pojęcia Dowodyhttp://speedy.sh/9h4Hf/cstrike.zip zrobione screen shoty których nie mogę otworzyć uzasadnienia bana nie było długość permament.. Świadkowie: Uzasadnienie:I gdzie tu sprawiedliwość ?:> gram sobie nagle padłem i leżąc już sobie na ziemi oglądając inną kamere gracza dostałem bana heeh żalosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Maja 2014 #159004 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Admin właśnie został wydalony i zbanowany za chwilę każdy gracz FFA otrzyma ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Maja 2014 #159006 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi