JNSRR Napisano 28 Maja 2014 #159001 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 1. Nick na TS: JN$RR . 2. Wiek: 15 (rocznikowo 16) . 3. Doświadczenie: Raz byłem modkiem na TS3. 4. Mikro(obowiązkowe): jest. 5. Ile dziennie poświęcasz na TS?: teraz miałem komputer popsuty i to było z 1/2h, lecz teraz będzie z 3/4h. 6. Dlaczego właśnie ty: uważam iż będę dobrze się spełniał w tej oto funkcji. Potrafię uspokoić, "ogarnąć" ludzi, posiadam taką wolę że łatwo się nie poddaję . Najważniejszym dla mnie zadaniem będzie udogadniać czas użytkowników. 7. Co wprowadzisz na naszego TS: Miłą atmosferę, wiele pozytywnych emocji z mojej strony, nowe ikonki (nie wszystkie, ale kilka mogło by być innych ) @do maniaka: jesteś konkurentem, to nie powinieneś oceniać kandydatury. (osoby co sądzą że jestem nie aktywny: Proszę się spytać @Malu i jak często jestem na ts.) @Chudy a czy ja napisałem "nie wolno"?! Widzę że Twoje nastawienie do mnie, nie jest najlepsze i to szanuję, lecz nie wmawiaj mi tego, czego nie napisałem. Drugie: Jeżeli jest konkurentem, to będzie chciał żeby jego podanie wygrało, a nie przeciwnika. Więc, będzie głosować na "nie". @n-ty wiem, może nie jest trafione, lecz jestem przyzwyczajony do takich standardów. sorki maniek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #159028 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jestem na Tak -mily -często na ts'ie -ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 28 Maja 2014 #159034 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jestem za okresem próbnym(2 tygodnie) - aktywnyyyy - znośny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 28 Maja 2014 #159071 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jestem na TAK: -Ogarnięty -Aktywny -Kulturalny Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #159080 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Jestem na TAK! Aktywny Pomocny Starania widać wiec tylko Ci mogę życzyć Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Czerwca 2014 #160718 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Rekrutacja wciąż otwarta, dlatego proszę o więcej wypowiedzi bądź rozpatrzenie podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 2 Czerwca 2014 #160769 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Jestem na nie, jest wiele osób które bardziej zasługują na rangę moderatora, nie wiem jak teraz wygląda Twoja aktywność na ts ale kiedy ja jeszcze często wchodziłem to Ciebie w ogóle nie widywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Czerwca 2014 #160816 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Jestem na tak: -Ogarniety -Czesto na ts -Pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Czerwca 2014 #160900 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Rzadko Cię widuje na ts.. Zbyt rzadko abyś mógł objąć funkcje moderatora.. popraw aktywność Na NIE pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 3 Czerwca 2014 #161439 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Wytłumacz nam, gdzie jest napisane, że "konkurentom" nie wolno się udzielać w innych podaniach? Każdy ma prawo do głosu, Ty powinieneś uszanować inne zdanie a nie głupie dopiski robić. W 100% popieram Maniaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Czerwca 2014 #161470 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 JNSRR, nie na tym rzecz polega. Znam wiele przypadków, w których konkurent konkurentowi wystawiał pochlebne opinie. Twoja wypowiedź skierowana do 'a jest nietrafiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 8 Czerwca 2014 #163219 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Jestem na TAK -Ogarnięty -Miły -Często na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Czerwca 2014 #163279 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 Przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Czerwca 2014 #163280 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko moderatora TS3. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi