Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 #158700 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Nick: Ze[R]o Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć wysokie. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: z 6 lat. Steam / NonSteam: STEAM Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Ze%5BR%5Do/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Hmm.. Chcę pomóc adminom w ogarnianiu serwera, w godzinach popołudniowych jest ich mało, a czasem nawet nie ma w ogóle.. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Staram się grać jak najwięcej, steama mam też na telefonie więc jakby co to mogę wbić jak ktoś coś napisze Kontakt: GG/STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 #158701 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Jestem na tak: - bardzo aktywny na serwerze - steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 27 Maja 2014 #158705 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Jestem ta tak Jest aktywny, ogarnięty, nie robi problemów na serwerze , a przede wszystkim jak wspomniał adminów jest mało i przyda się im pomoc xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 27 Maja 2014 #158754 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Nie przesadzał bym z tą Twoją aktywnością na serwie. Twoje podanie zostało odrzucone 22 maja , minęło 5 dni i już następne. Skoro tak często jesteś popołudniu i są czity, a nie ma admów to czego nie nagrywasz demek i nie wrzucasz na forum? Jestem na Nie pomimo tego, że brakuje adminów. @DOwn. Może jestem ślepy , starość nie radość ale tu http://multi-head.pl/topic/29627-podanie-by-zero/ widzę, że zostało odrzucone 22 maja A tu : Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać minimum 14 dni od odrzucającej decyzji. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum. Jest punkt który widać pod wzorem. Myślę, że dobrze zrozumiałem co tam pisze. A ta decyzja została przez EvO podjęta 22 maja. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 #158763 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 nie no aktywność jednak się poprała widzę cię częściej niż kiedyś ale to i tak za mało więc to jest na minus Steam to plus nwm ja jestem neutral z krótko z tb grałem żeby oceniac czy się nadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 #158784 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Spark ma racje,jakos bardzo aktywny nie jestes,ale jest lepiej,steam jest,doswiadczenie tez. Jestem na tak,mysle,ze mozna dac ci szanse,ewentualnie,okres probny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Maja 2014 #158793 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 Czity biegają po serwie i wystarczy nagrać demko, skopiować IP i na forum. Zgłosić komuś na steam lub na u@ (jeżeli gra admin). No Twoja aktywność się z lekka poprawiła. Adminów jest b. mało. Steam jest, godziny, doświadczenie w pełnieniu funkcji. Jestem na tak, tylko podanie powinno być złożone dopiero jutro, ponieważ Twoje pierwsze podanie zostało odrzucone 22 maja, a dzisiaj jest 27. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2014 #159221 Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Jestem na nie Powiedz mi po co Ci administrator skoro grasz raz na kilka dni ... Dla szpanu ? Zdarza Ci się, że nie grasz kilka dni pod rząd z taką aktywnością to wybacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 1 Czerwca 2014 #160391 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie:Gracz zrezygnował z adminowania mi na pw. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi