Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie Ze[R]o x2 :)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: Ze[R]o

Doświadczenie (w byciu adminem): Dosyć wysokie.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8

Staż w CS-sie: z 6 lat.

Steam / NonSteam: STEAM

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Ze%5BR%5Do/80.72.43.106:27022/

Dlaczego TY .!: Hmm.. Chcę pomóc adminom w ogarnianiu serwera, w godzinach popołudniowych jest ich mało, a czasem nawet nie ma w ogóle..

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Staram się grać jak najwięcej, steama mam też na telefonie więc jakby co to mogę wbić jak ktoś coś napisze :)

Kontakt: GG/STEAM

Nie przesadzał bym z tą Twoją aktywnością na serwie. Twoje podanie zostało odrzucone 22 maja , minęło 5 dni i już następne. Skoro tak często jesteś popołudniu  i są czity, a nie ma admów  to czego nie nagrywasz demek i nie wrzucasz na forum? Jestem na Nie pomimo tego, że brakuje adminów. 

@DOwn. Może jestem ślepy , starość nie radość ale tu http://multi-head.pl/topic/29627-podanie-by-zero/ widzę, że zostało odrzucone 22 maja

A tu : Jeśli Twoje podanie zostało odrzucone, kolejne możesz składać minimum 14 dni od odrzucającej decyzji. W innym przypadku zostaniesz ukarany ostrzeżeniem na forum.

Jest punkt który widać pod wzorem. Myślę, że dobrze zrozumiałem co tam pisze. A ta decyzja została przez EvO podjęta 22 maja. 

Pozdrawiam :)

Gość Guest

nie no aktywność jednak się poprała widzę cię częściej niż kiedyś ale to i tak za mało więc to jest na minus Steam to plus nwm ja jestem neutral z krótko z tb grałem żeby oceniac czy się nadajesz :D 

Gość Guest

Spark ma racje,jakos bardzo aktywny nie jestes,ale jest lepiej,steam jest,doswiadczenie tez.

Jestem na tak,mysle,ze mozna dac ci szanse,ewentualnie,okres probny ;).

Czity biegają po serwie i wystarczy nagrać demko, skopiować IP i na forum. Zgłosić komuś na steam lub na u@ (jeżeli gra admin).

No Twoja aktywność się z lekka poprawiła. Adminów jest b. mało. Steam jest, godziny, doświadczenie w pełnieniu funkcji. Jestem na tak, tylko podanie powinno być złożone dopiero jutro, ponieważ Twoje pierwsze podanie zostało odrzucone 22 maja, a dzisiaj jest 27.

Gość Guest

Jestem na nie ;) Powiedz mi po co Ci administrator skoro grasz raz na kilka dni ... Dla szpanu ? 

Zdarza Ci się, że nie grasz kilka dni pod rząd z taką aktywnością to wybacz.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:Gracz zrezygnował z adminowania mi na pw.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...