Gość Guest Napisano 2 Lutego 2016 #392743 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Nick:T}{C PaBlo aka Zabijaka Wiek:17 Data rejestracji na forum:2015 marzec Czas spędzony na forum:2 h Doświadczenie w ocenianiu:dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:TAK Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Nigdy Dlaczego Ty?:Mam teraz dużo czasu a chcę powrócić na tą sieć Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:w ostatnim czasie nie dużo ale myślę że będę spędzał 2-3 h dziennie Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie)NIE Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie)TAK Coś od siebie:Mam na imię paweł. Interesuję sie motoryzacją i Komputerami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 2 Lutego 2016 #392744 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi