Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196170 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Napisalem a propo tematu "Czar prysł.." który został zamknięty. Chodzi o to że wprowadzone zmiany chyba w wiekszosci zdały egzamin bo grałem z 2,5h i bylo caly czas full praktycznie. Ale jedno jest dla mnie wrecz idiotyczne i niezrozumiałe, co mi sie niepodoba również na serwerze dd2 only, a chodzi o możliwość kupienia dwóch granatów.. Nie rozumiem dlaczego takie cos zostało wprowadzone.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196188 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 No 2x HE na runde można było by wyje.... skoro można podnosić granaty z ziemi to myślę że 2x na runde nie sa potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Meli Napisano 18 Sierpnia 2014 #196230 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Zgadzam się 2 he i 2 sg są zbędne i tym bardziej w stylu 4fun lub vipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2014 #197261 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Niestety 2x he tylko denerwuje, przykład-nowy gracz który o tym nie wie, dostaje z 2 he i już pada.. Albo druga sytuacja-mapa de_aztec, wychodzisz na most, rzucają w Ciebie 3 osoby po 2x he- nie do przeżycia. Jestem za wywaleniem tego pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2014 #197379 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 nie nie, 2x he zdecydowanie do wyjebania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257782 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Temat nie odswieżany od sierpnia, postanawiam go zamknąć, ale założyć jednocześnie podobny, który pozwoli na łatwy kontakt z administracją i wyeliminuję ciągłe zakładanie nowych tematów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Stycznia 2015 #257783 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi