Gość Guest Napisano 27 Maja 2014 #158449 Udostępnij Napisano 27 Maja 2014 [align=center][/align] [align=center] [/align] [align=center]Co sądzicie o ask'u i o osobach, które prowadzą go? [/align] [align=center]Jakie plusy i minusy ma ask? [/align] [align=center]Czy ludzie nie mogą już pisać wiadomości sobie na pw, tylko muszą takie "coś" zakładać? [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Polecam obejrzeć od 2:40 minutki [/align] [align=center]Co do tematu... Osoby które posiadają konto na owym portalu moim zdaniem chcą się dowartościować lub przykuć uwagę innych.[/align] [align=center]Hmm widziałem już sporo tych komentarzy na tym asku w profilach znajomych ,[/align] [align=center]najbardziej mnie za przeproszeniem rozjebało to że ludzię potrafią[/align] [align=center]tymi idiotami co posiadają tam konta łatwo manipulować i ingerować w wolną wolę tych ludzi.[/align] [align=center]Taki przykład : Widziałem takie coś jak koleś piszę kocham , pobzykam a po dwóch tygodniach -[/align] [align=center]ta pani lekkich obyczajów już z innym jest i niezwłocznie usuwa komentarze poprzedniego " kochasia " [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2014 #158917 Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Hmm, zgodzę się z tym że chcą przykuć uwagę innych - to JEST jeden z celi tego portalu więc.. nie oczekiwałbym niczego innego. Osobście sądze że jest to raczej bezużyteczna/niepotrzebna sprawa ale.. młodzież podąża za trendem & nie ważne jak absurdalna rzecz, mainstream totalnie ich pochłania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 #168789 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Sama posiadam ask'a i może w większej części jest tak jak piszecie wyżej bo młodzież podąża bardziej za byciem internetowym fejmem wybijając się właśnie na asku. Ja akurat założyłam to jak sama nazwa portalu nosi nazwę dla pytań Jest to też w jakimś sensie mój czas na zbicie nudy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 22 Czerwca 2014 #169223 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Ten filmik w 100% mówi prawdę o asku 3:06 fajny tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 #169527 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Sama prawda o asku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173987 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Ja sam posiadam ask'a i pwnie jest po części tak jak mówicie, lecz jak ci sie nudzi no mozna sobie poodpowiadać na rózne bezsensowne pytania lub po wymieniac się ''lajkami''. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 4 Lipca 2014 #174393 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Dla mnie dno i trzy metry mułu . Chodzi mi o ask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi