Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158410 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Twój nick podczas gry:Kudaty Godzina, data zdarzenia:2014-05-26/22:45 Mapa:de_kabul STEAM_ID / IP:'0:0:1392729993' Uzasadnienie:Dostałem bana za to czego nie mam. Przecież nie gram na tym serwerze z tydzień tylko jakieś 3 miesiące . Już raz dostałem bana wstaw ssy wstawiłem i jakoś nic nie wykryło to czemu niby bym miał mieć teraz ? . Prosze o Ub szybkiego bo chciałbym jeszcze dzis pograć Pozdrawiam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158411 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Dostałeś bana z powodem Wallhack, więc czekamy na rozpiskę SLODZIAKA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158412 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Tzn bo za bardzo sie nie orientuje bo pierwszy raz cos takiego pisze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158416 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Sekunda Ściągnę demko i rozpiszę. Któryś gracz napisał, że w nocy grałeś na aimie, wh i sh więc postanowiłem Cię sprawdzić i jak dla mnie miałeś wh. Zaraz sprawdzę i zedytuję post. @: Świetnie... Nie ma HLTV... Już nie mam do tego siły... Nie zwróciłem na to nawet uwagi, bo już o tym mówiłem osobom odpowiedzialnym za serwery i było wgrane... Nie wiem co znowu się dzieje. "Mój" błąd. Dostajesz UB i wracaj do gry. @ Mój błąd. Demko jest. Przepraszam za ten chaos... Zaraz rozpiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158419 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Haha . To jest nie możliwe nie gram na żadnych wspomagaczach ... Dobra czekam ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158422 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Demko jest dostępne, więc czekam za rozpiską. http://speedy.sh/eag9Y/nazwa-1405262341-de-kabul.dem.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158425 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Skoro masz bana, to co robisz na serwerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158424 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 No więc tak. Przedstawię sytuację. Jeden z graczy napisał do mnie, że gracz "Kudaty" grał w nocy na aime, wh oraz sh i że teraz gra na wh. Więc wszedłem na SPECT i zacząłem oglądać Cię od ok. 7 minuty. Dwa zabójstwa na bs'sie z minuty ok. 7:30 wydały mi się odpalone i przy takich podejrzeniach innego gracza jednak za bardzo mu zaufałem. Grałem na głośnikach, bo moje słuchawki uległy zniszczeniu. Teraz pożyczyłem słuchawki od kolegi i odpaliłem demko. Zobaczyłem, że do tej 7 minuty nic podejrzanego nie ma natomiast w słuchawkach można było usłyszeć graczy z minuty 7:30. Przepraszam, że przedwcześnie uwierzyłem innemu graczowi, a wynikało to z tego, że wydawało mi się też, że jesteś ns'em i z reguły stali gracze nie rzucają pochopnych oskarżeń. Chciałem Cię osobiście przeprosić, za ten błąd. Chyba pierwszy raz mi się coś takiego zdarza. A oskarżenia tamtego gracza sprawdzę i zapytam kiedy rzekomo miałeś grać odpalony. Na razie przyjmij moje przeprosiny i wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158426 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi