Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158318 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Nick: haPek! Wiek: 17lat Doświadczenie (w byciu adminem): Duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 4 lata około Steam: STEAM_0:0:53808449 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: ----- Dlaczego TY .!: Ponieważ chce pomóc chłopaką, jak przebywam na serwerze to rzadko jest jakiś adminów a cziterów masa Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3/4h Kontakt: steam gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158324 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Wszystko ładnie tylko gdzie link do gametracker?A i nie sądzę zebyś znał amx 10/10 chociaż mogę sie mylic neutral Pozdrawiam Łukasz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158327 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełnić następujące kryteria: - Wchodzenia raz dziennie na forum, - Posiadanie mikrofonu, - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich, - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy, - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze, - Minimum 30h przegrane na serwerze, - Obowiązkowo aktywne konto steam, - Minimum 16 lat. co do znajomości jak masz jakieś wątpliwości to zapraszam priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 26 Maja 2014 #158329 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 więc jedno zastrzeżenie: to piszę o godzinach, a nie o GT (czyli wnioskując GT i tak musisz wstawić) Co do podania, aktualnie nie mogę grać więc jestem neutral (dowiem się od kilku adminów coda 40k, i dam Ci oficjalny werdykt) Po konsultacji jestem na Tak, słyszałem że zgłaszasz na u@, jesteś na serwerze itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Maja 2014 #158331 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Będę na TAK kiedy podasz gt i będziesz miał 30h przegranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 26 Maja 2014 #158340 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Będę na TAK kiedy podasz gt i będziesz miał 30h przegranych Przeczytaj jeszcze raz wymagania na admina CoD 40k LVL... 30h jest przekreślone wiec nie ma wymaganych godzin. Co do podania serwer stoi od niedawna, adminów brakuje, widzę kolegę często na serwie, kulturalny, miły. Jestem na tak, powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 26 Maja 2014 #158348 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Takich adminów nam trzeba. Oczywiście prawilne tak. Ogranięta, rzetelna osoba. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 26 Maja 2014 #158350 Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi