SzefU! Napisano 2 Lutego 2016 #392629 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Witam, Gram na codzie, nick: SzefU !~ Gram dwoma klasami, admiralem i lekarzem, na admirale mam 70 lvl a na lekarzu mialem ponad 60. po czym dzisiaj o gdzinie 21 na mapie de_rats_1337 patrze a nie mam lvl na lekarzu. Mogę go jakoś odzyskać? Wyzerowało mi do 1 lvl na lekarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 2 Lutego 2016 #392639 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Witam, Gram na codzie, nick: SzefU !~ Gram dwoma klasami, admiralem i lekarzem, na admirale mam 70 lvl a na lekarzu mialem ponad 60. po czym dzisiaj o gdzoinie 21 na mapie de_rats_1337 patrze a nie mam lvl na lekarzu. Moge go jakos odzyskac? Powiem Ci że jest to mało prawdopodobne, żeby znikł Ci level od tak, silnik ma zapis sql i wszystko ląduje do bazy danych - rekord, bez ingerencji osoby sam się nie usunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 2 Lutego 2016 #392657 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Nikt w tej klasie nie grzebal ostatnio, wiec cos tu jest niehalo. Pan programista wyjasnil, ja potwierdzam, ze nikt tego nie ruszal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzefU! Napisano 2 Lutego 2016 Autor #392675 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 No ale są demka, można zobaczyc ze lvl mialem.. sam tego nie rozumiem bo na innych klasach mam normalnie swój lvl.. inni gracze też mogą potwierdzic, ze gram 2 klasami.. wiec pytam co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 2 Lutego 2016 #392683 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Kolego a zobacz czy minimalnie nie przekręciłeś nicku. Czasem można tego nie zauważyć, sprawdź dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzefU! Napisano 2 Lutego 2016 Autor #392687 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 no ale na innych klasach mam lvl wiec nick jest w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 3 Lutego 2016 #392780 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Czy kupowałeś w ostatnim czasie klasę premium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 3 Lutego 2016 #392790 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Ja kupowałem wczoraj i mam ten sam problem, wlazłem dzisiaj rano patrze, a tu 100lvli do tyłu (na dodatek na Ninji mi się lvl nie zapisuje...). Lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2016 #392802 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Być może jakieś problemy z bazą danych. Wcześniej takich sytuacji nie było, więc miejmy nadzieje, że to jednorazowy wybryk jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biesol SxE Napisano 3 Lutego 2016 #392844 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Ja mam kilka klas premium kupione i na wszystkich mam lvl tylko na ninjy mi zniknął miałem chyba z 60 a mam teraz 21 ale i tak nie gram tą klasą często. Ale coś w tym jest bo powaga lvl mi zniknął tylko z tej klasy a wczoraj chyba miałem Na szturmowcu miałem 70 lvl prawie i też nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzefU! Napisano 3 Lutego 2016 Autor #392940 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 no ja mam na innych klasach normalnie... tylko z lekarza zniknął .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Lutego 2016 #392946 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 Prawie kazdemu znikl lvl glownie w klasie szturmowiec, lekarz, ninja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keep calm and Follow me Napisano 3 Lutego 2016 #393120 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 mi od wczoraj zniknal 51 lewel i na dodatek co wbije na mapie ninja lewel na nastepnej od nowa ninja 1lvl. Ale mala roznica wiec mozna kosic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 3 Lutego 2016 #393257 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 niedługo bedzie reset ( kwestia kilku dni ) po nim nie powinny występować juz takie problemy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 4 Lutego 2016 #393444 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Reset odbędzie się dziś w nocy, Marta powinna Wam przygotować temat z dokładniejszymi informacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 4 Lutego 2016 #393445 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi