Gość Guest Napisano 25 Maja 2014 #157888 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Twój nick podczas gry: hafexo Godzina, data zdarzenia: 14:10 25.05.14 Mapa: cs_militia STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:13863587 Uzasadnienie: Generalnie gram na ODD#1, wszedłem sobie z kumplem na codmoda, końcówka mapy assault_upc poczym zmieniło na militie to se myśle zagram klasą snajper w tt (pograłem może dwie rundy) walnąłem 5 headshotów pod rząd z awp i dostałem ban za [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : hafexo [AMXBans] Powod : ' Cheater ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 13863587 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.78.52.178 ' [AMXBans] =============================================== prosze o wyjaśnienie bo to chyba jakieś nieporozumienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 25 Maja 2014 #157889 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Zapraszam admina banującego do przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 25 Maja 2014 #157895 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 A więc , to musisz być bardzo dobry skoro waliłeś każdym strzałem dyńkę , a do tego kucałeś i przez ścianę idealnie po ludziach nawalałeś. Nie wiem , może to skill ale nie dla mnie. Dwa demka które nagrałem , pisane nazwy na szybko ale oba z Tobą w roli głównej . http://speedy.sh/97pJf/hafexo.dem http://speedy.sh/AhZ27/hefaxo.dem Zawsze można też przejrzeć hltv. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2014 #157903 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 śmieszne, nie walnąłem chyba tam zadnej buły przez ściane, ile rund mnie ogladales? jedną? zobacz sobie moje konto steam, gram od 9 lat, konto steam mam chyba 6 lat, na żadnym serwie nie mam bana za cheaty.. tym bardziej ze na dd2 gram od dluższego czasu i jakoś nie zdazylo sie zebym dostał bana po 2 rundach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2014 #157906 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 No, pisałeś na Shoutbox, że z awp cztery banie strzeliłeś pod rząd tez dał bym bana ale admin przed daniem bana powinien cię sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 25 Maja 2014 #157907 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Kolega @UP raczej nie powinien sie wypowiadać. Dowody jakie miałem takie przedstawiłem. Nie wiem jakiego ty masz skilla ale ja np. nie widzę ludzi przez scianę , może to dlatego , że grasz dłużej. Rozpiska HLTV. Rozpiszę wszystkie kille zbanowanego . Sami ocenicie czy coś miał. ok. 1:07- zabił Wampirzyca<3 hs'em z awp ok. 1:10- zabił Linkin hs'em z awp ok. 1:14- zabił | Polish Masters | Zabojca hs'em z awp ok. 1:28- zabił boos_R.A.M.B.O. hs'em z awp ok. 1:41- zabił DemO hs'em z awp ok. 2:57- zabił Reedock hs'em z awp Demka , które nagrałem przedstawiają to co ja widzę natomiast na hltv jest inaczej pokazany moment ok. 1:45-1:50 . Problem jest taki, że na HLTV widać całkowicie inną perspektywę, a na demku które ja nagrałem czyli tym co ja widziałem jest inaczej. U mnie widać tak , jakby gracz ten patrzył przez tą futrynę czy co to jest idealnie po modelach i latał za nimi celownikiem. http://speedy.sh/E9QV4/nazwa-1405251410-cs-militia.dem.zip Tutaj jest demko o którym mowa/// EvO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2014 #157926 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 No, pisałeś na Shoutbox, że z awp cztery banie strzeliłeś pod rząd tez dał bym bana ale admin przed daniem bana powinien cię sprawdzić. aha, więc może wpisujmy w powodzie "strzelił 4 banie pod rząd" weź się nie ośmieszaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 25 Maja 2014 #157938 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 kolejne post = warn obu Panów UBT obejrzy dema zadecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2014 #157951 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 chciałbym tylko powiedzieć, że sam sobie oglądnąłem to demko, i nie wiem dlaczego na nim wygląda jakbym cały czas kucał, jednak z mojej perspektywy normalnie strzelałem przez okna. proponuje zobaczyć hltv można poznać że nie kucałem po tym że w demku hefaxo widać że chodzę z normalną prędkością mimo rzekomego "kucania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 25 Maja 2014 #157960 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 czysto ub wiekszosc hedow widzi ich wczesniej i dopiero strzela nic nadzwyczajnego tutaj nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 25 Maja 2014 #157961 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi