Skocz do zawartości

[BEZ UB]Problem z Ss-y

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Twój nick podczas gry: .:ShArK:.

Godzina, data zdarzenia:11:07 25maja 2014

Mapa: nie znam tej mapy 

STEAM_ID / IP:188.121.6.149

Uzasadnienie: Grałęm sobie  i dostałem bana tylko nie wiem z jakiego powody prawdo podomnie z citowania ale tu jest ten problem bo ja nie citowałem jest kolejny problem admin który mi podobno robił Ss-y to nie dotarły do mnie  . 

Gość Guest

Ja tam nie wiem nie oszukiwałem i nie mam nic do ukrycia ale nie mam sprawdzałem i nigdzie nie ma nie wiem dlaczego nie dostałem tych ss-y  

Na innych serverach na których gram Ss-y przychodzą bez problemu a tu nie . 

Prosił bym o ub i zrobienie mi na nowo ss moze cos się zepsuło  w czasie robienia mi Ss-y zrobił się lag i moze dlatego .

ShArK, skoro admin zrobił Ci ss'y tzn. że miał podejrzenia co do Twojej gry. a przy kolejnych ss'ach byś np wyłączył ?

Nikt tu jeszcze nie mówi, że jesteś cziterem, ale musisz wstawić te które dostałeś przed chwilą.

Gość Guest

ale to są moje pierwsze SS na tym serwerze  wcześniej nie dostawałem  proszę o zrobienie mi jeszcze raz 

A właśnie z tym poradnikiem  pobrałem program i sprawdzałem i nie mam z ss  

A moge podac Ss-y  z innego servera ??  ale nie z tej sieci 

Kolego krótka piłka, albo szukasz tych ss'ow według poradnika i je znajdujesz, albo 100 reklam. To jedyne opcje na UB

. W innym wypadku tego nie dostaniesz, i nie spamuj o zrobienie nowych, bo to nie tędy droga.

Gość Guest

Szukaj pliku z nazwą : HalfLife00 HalfLife01 HalfLife02 HalfLife03 HalfLife04   Jak to znajdziesz to bedzie dobrze. Jak masz jeszcze problem napisz PW chętnie pomoge ;)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

j2ot.png

Witaj Graczu.

Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.

Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...