M@R!O Napisano 2 Lutego 2016 #392546 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 1. Nick na TS3: M@R!O 2. Wiek: 17 3. Doświadczenie: Wystarczające jak na Moderatora TS3. W skali 1/10 było by z 8. 4. Mikro (obowiązkowe): Posiadam. 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: W tygodniu ok 4h w weekendy do 10h. 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie): Jestem miłym, aktywnym użytkownikiem ts'a, spędzam na nim wiele godzin. Około roku temu posiadałem najwyższą rangę na TS'ie znajomego i ogarniam permissiony. 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Porządek, szybką pomoc użytkownikom naszego TS'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 2 Lutego 2016 #392555 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na TAK Miły Ogarniety pomocny aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2016 #392559 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 TAK Ogar Wiek Często na TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 2 Lutego 2016 #392563 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Oczywiście Tak. Ogarnięty. Przyda się ktoś taki. Da się dogadać. Przede wszystkim miły i pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 2 Lutego 2016 #392565 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Ogarnięty, często siedzi na ts, pomocny, dobry kontakt z innymi. TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vizorowsky Napisano 2 Lutego 2016 #392112 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na tak + bez konfliktowy + miły + aktywny + chętny do porozmawiania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lutego 2016 #392685 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jeśli swoje ogarnięcie z forum przekłada również na serwer czy ts3, powinniście przyjrzeć się temu podaniu. Ciekawa postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Lutego 2016 #392695 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 Jest to drugie najlepsze jak na ten moment podanie. Wymagania spełniasz, wiek oraz aktywność posiadasz. Dodatkowo jestem przekonana, że dasz radę. Masz moje zasłużone tak. Powodzenia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 3 Lutego 2016 #392966 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2016 W porządku osoba, widoczny na teamspeaku, myślę, że mógłbyś dostać szansę, aby się sprawdzić. Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 4 Lutego 2016 #393336 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Tak Tak 3 razy Tak Ogarnia Miły Kulturalny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 4 Lutego 2016 #393352 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2016 Hmm wiek,doświadczony,ogarnięty chłopak gadałem już z nim kilka/kilkanaście razy i nie mam zastrzeżeń. Można dać mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Lutego 2016 #394023 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Pozostali kandydaci spełniają wszelkie nasze kryteria Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi