lil Kapi Napisano 24 Maja 2014 #157573 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Nick:DR.ROZPIERUCHA Wiek:13 lat (moim zdaniem to tylko liczba) Doświadczenie (w byciu adminem):Nigdy nie byłem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10):5 Staż w CS-sie:2 lata Steam:Punker678 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/DR.ROZPIERDUCHA/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Chciałbym pomóc w rozwoju serwera i pomóc adminom Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: bardzo długo Kontakt:mail/steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 24 Maja 2014 #157579 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 na nie: - wiek, - jeżeli nie byłeś adminem ani razu, to ciężko Ci ogarnąć ten oto tryb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 24 Maja 2014 Autor #157581 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Wiesz co ja jeszcze gram na innym codzie na innej serwerowni i ogarniam jak jakiś cziter wchodzi mówie adminowi ten idzie na speca i go przeważnie banuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2014 #157600 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Na NIE NIE NIE NIE NIE NIE Dla ciebie to tylko liczba dla nas coś ważnego... Nie miałeś admina na jb to co to za temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lil Kapi Napisano 24 Maja 2014 Autor #157603 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Na NIE NIE NIE NIE NIE NIE Dla ciebie to tylko liczba dla nas coś ważnego... Nie miałeś admina na jb to co to za temat ? jeśli nie dostałem admina na jb to może tu na cod się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 24 Maja 2014 #157628 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Jupiczek miał lat 12... Miał Super Moderatora, i dobrze się spisywał (tak podejrzewam). Pokaż, że Ci na prawdę zależy, zgłaszaj cziterów i bądź aktywny na serwerze. Jeszcze Cie nie widziałem na steam'ie chyba ze zakupiłeś bo ostatnio graliśmy razem na Jb w lutym. Ale jednak po Twojej ortografii da się spostrzec, że tylu lat sobię nie liczysz. Kłamstwo ma krótkie nogi, więc lepiej się przyznać niż robić kogoś w bambuko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 24 Maja 2014 #157685 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Mimo, że nie gram na Codzie chciałbym się wypowiedzieć. Nie dałbym Ci admina, bo jeszcze nie dojrzałeś do tego stanowiska. Nie znasz zasad ortografii, robiliśmy wywiad i był na tak niskim poziomie, że go nie wrzuciłem, bo bym się ośmieszył. Z wiekiem kłamiesz, w wywiadzie mówiłeś, że masz 12 lat, a tu 13? Na nie. Rozumiem, dać admina 12 czy tam 13 latkowi, który myśli na poziomie 15-16 latka (rzadkość, ale są wyjątki, np FAAAJNY), ale nie Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2014 #157689 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Czasem pogram na codzie , ale ty niby napisałeś że 13 lat to tylko liczba? Bo twoich postach które tak pięknie napisałeś że powiedział bym że nawet 13lat nie masz bo nie dojrzałeś. Masz duże NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Maja 2014 #157730 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi