Z.a.K.o.C.h.A.n.A Napisano 2 Lutego 2016 #392544 Napisano 2 Lutego 2016 1. Nick na TS3:KC MichaS :* , z α к σ ¢ н α η α.♥ 2. Wiek:17 3. Doświadczenie:6/10 4. Mikro (obowiązkowe):Tak 5. Ile dziennie spędzasz czasu na TS3: Zależy od dni. Ale zazwyczaj po 3/4 h a zdarzają się dni że nawet po 7/8 H siedzę lub więcej . 6. Dlaczego właśnie Ty (Twoje doświadczenie):Ponieważ chciałabym pomóc moderatorom TeamSpeak3 oraz byłam wielokrotnie adminką na innych teamspeak3 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Starała bym się wprowadzić jak najwięcej nowych rzeczy na tym TeamSpeak oczywiście za zgodą administratorów TeamSpeak. Więcej Priv
venividiwandi Napisano 2 Lutego 2016 #392547 Napisano 2 Lutego 2016 Dopiero co zrezygnowałaś z @JB, jesteś konfliktowa i tworzysz grupki na TS. Nie. @@MichaSiu jest o obrońca
Maajkeel Napisano 2 Lutego 2016 #392562 Napisano 2 Lutego 2016 Dopiero co zrezygnowałaś z @JB, jesteś konfliktowa i tworzysz grupki na TS. Nie. Też chciałbym warna.
logiś Napisano 2 Lutego 2016 #392573 Napisano 2 Lutego 2016 Jestem na nie, konfliktowa, jesteś na sieci od grudnia, są lepsze podania. Michasiu czy wyrażenie swojego zdanie jest równoznaczne z warnem? Też chciałbym warna.
Administrator aquax Napisano 2 Lutego 2016 #392580 Administrator Napisano 2 Lutego 2016 Żałosne jest to co robicie. Płaczecie, że wśród nas jest kolesiostwo, a wy jesteście żywym dowodem jak działa kolesiostwo. Kolejne takie komentarze będę JA już nagradzał warnami bo nie będę tolerował spłakanych nastolatków. Co do podania czekam na wypowiedzi większej ilości osób i nie tylko tej ''zgranej paczki'' co pisze u góry.
Patkro Napisano 2 Lutego 2016 #392582 Napisano 2 Lutego 2016 Ogarnąć się dzieci!!! Co z tego że zrezygnowała z @JB co to ma do znaczenia jako moderator TS3??? A to że tworzy grupki na TS3 to oznacza, że jej wina?? Po prostu zdarza się tworzyć Grupy... Każdy ma swoją grupę rówieśników z którymi gada a z którymi nie gada. Więc proszę o niekomentowanie postu takimi uwagami jak powyżej bo to wskazuje na to, że są bufonami i nic więcej. "Dopiero co zrezygnowałaś z @JB, jesteś konfliktowa i tworzysz grupki na TS. Nie." Taki oooo!!!! Jestem zdecydowanie na TAK!!! +Miła Osoba. +Wiek. +Ogarnięta. +Sympatyczna. +Nie ma problemu z nią się dogadać.
HaZarD Napisano 2 Lutego 2016 #392528 Napisano 2 Lutego 2016 Dobra to teraz ja tu powiem co mam do powiedzenia, a więc; Jesteś dziewczyną, a większość tutaj to chłopaki więc z tąd te głos/y na tak.Ale moim zdaniem nie nadajesz się na moderatora. Siedzisz na ts owszem, ALE jestes dosyć konfliktowa osobą,robisz w okół siebie szum. Ale o co?Najpierw te spiny na jail'u. Potem admin, rezygnacja. Ja rozumiem ze to dziewczyna, ale panowie, nosz kur** nie mozna dać komuś moderatora bo ma cycki.... Ogólnie to ludzie Cie lubią, prywatnie też nic do Ciebie nie mam, no ale nie widze Cię poprostu w roli moderatora, bo nie no. Jesteś na sieci od 3 grudnia 2015, kolejny minus. I jak ktoś mi tu doda jakąś notke że tam coś tam, to padne no, moje zdanie moja opinia,dziękuje dobranoc.
KoLeKcJoNeR Napisano 2 Lutego 2016 #392596 Napisano 2 Lutego 2016 Ty to sobie chyba jaja robisz dziewczynko JESTEM NA NIEEEE Spinasz sie o byle co nie nadajesz sie do tej funkcji i tak jak kolega wyżej robisz SZUMMM wymyślasz jakies Historyjki ze niby grupki mamy wiec sory ale NIEEE
Gość Napisano 2 Lutego 2016 #392602 Napisano 2 Lutego 2016 Zamykam na prośbe Paulinki. Od siebie dodam jedynie że jesteście bandą patałachów... Nic więcej... Jak @@aquax napisał... To wy pokazujecie kolesiostwo i Wasze śmieszne grupki... Jedyna odpowiedź jaka jest na miejscu to odpowiedź @@HaZarD974 i to wlasnie ją szanuje... Reszta z Was powinna dostać po warnie, za wypisywanie ustawionych wypowiedzi...
Gość Napisano 2 Lutego 2016 #392603 Napisano 2 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Bene Napisano 3 Lutego 2016 #393119 Napisano 3 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
Popularne Dni
2 Lut
10
3 Lut
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Z.a.K.o.C.h.A.n.A 1 post