Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157352 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Proponuję zmienić zwinnemu żołnierzowi na natychmiastowe zabicie z famasa gdzieś na 1/15 bo ma 1/9 i często zabija od razu nie mówiąc już na bezliku,ogólnie klasa za dobrą,albo dac do Premium. To samo myślę o kładzie żołnierz militarny klasa ogólnie jak na zwykłą za dobrą i na dodatek ma nieskończone Anki z uzi,a w opisie nic nie jest napisane o Anki,ale jednak ma. Czekam na wypowiedzi i propozycje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Maja 2014 #157382 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Hmm według mnie te klasy są dobre, jakbyśmy wszystkie przerabiali na premium, to premki byłyby gorsze od połowy zwykłych klas (gdzie już po części tak jest). Klasy premium trzeba wzmocnić, albo zamienić na jakieś nowe silniejsze. A co do Twojej propozycji jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 24 Maja 2014 #157422 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Jak dla mnie klasy są zrównoważone , jeśli ktoś potrafi strzelać z famasa to faktycznie może szaleć ale to samo tyczy się strzelania z m4 czy ak . Dużo też zależy od poziomu chociaż fakt , mnie 225 polaka czasem drażni , że mam full hp a tu taki zwinny mnie na hita ściąga ale to się idzie przyzwyczaić , nie gra dużo zwinnych i jeśli jesteś dobry i masz cela to położysz go zanim on Ciebie. Nie potrzebne i jestem przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2014 #157461 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 według mnie famas 1/9 to nie jest źle wystarczy zabić szybciej przeciwnika jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2014 #157473 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Klasy premium trzeba wzmocnić, albo zamienić na jakieś nowe silniejsze. Tak też może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2014 #157479 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 po co premki ulepszać wystarczająco że mają scaut 1/1 albo awp 1/1 jeszcze mają być lepsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2014 #157543 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 No własnie.. Niech zostanie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 24 Maja 2014 #157681 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Na siłe coś nowego . Według mnie klasa żołnierz jest odpowiednia i nic nie trzeba w niej zmieniać. A i ode mnie jeszcze uwaga. Albo Polaka na premium albo go troche osłabić bo jest mocny jak na no-premke. Brak rozrzutu, 3 bronie, (chyba all granaty), widzi niewidzialnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 25 Maja 2014 #157722 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Zabierzecie mi Polaka to i tak bede Was karal czym innym. Ale fakt , mozna mu zabrac miny i np. zostawic jedna bron (ak) , granatow nie ma. Wtedy wygladal by tak : no-recoil,widzi niewidzialnych. I jak dla mnie bylo by git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2014 #157901 Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 dokładnie polaka zróbcie premium albo go osłabcie a w śmierci zróbcie tom kose 1 na 1 bo teraz wchodzi jak 1 na 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi