Skocz do zawartości

zmiana klas

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Proponuję zmienić zwinnemu żołnierzowi na natychmiastowe zabicie z famasa gdzieś na 1/15 bo ma 1/9 i często zabija od razu nie mówiąc już na bezliku,ogólnie klasa za dobrą,albo dac do Premium.

To samo myślę o kładzie żołnierz militarny klasa ogólnie jak na zwykłą za dobrą i na dodatek ma nieskończone Anki z uzi,a w opisie nic nie jest napisane o Anki,ale jednak ma.

Czekam na wypowiedzi i propozycje.

Pozdrawiam.

Hmm według mnie te klasy są dobre, jakbyśmy wszystkie przerabiali na premium, to premki byłyby gorsze od połowy zwykłych  klas (gdzie już po części tak jest). Klasy premium trzeba wzmocnić, albo zamienić na jakieś nowe silniejsze. A co do Twojej propozycji jestem na nie.

Jak dla mnie klasy są zrównoważone , jeśli ktoś potrafi strzelać z famasa to faktycznie może szaleć ale to samo tyczy się strzelania z m4 czy ak . Dużo też zależy od poziomu chociaż fakt , mnie 225 polaka czasem drażni , że mam full hp a tu taki zwinny mnie na hita ściąga ale to się idzie przyzwyczaić , nie gra dużo zwinnych i jeśli jesteś dobry i masz cela to położysz go zanim on Ciebie. Nie potrzebne i jestem przeciwko. 

Na siłe coś nowego :P. Według mnie klasa żołnierz jest odpowiednia i nic nie trzeba w niej zmieniać. A i ode mnie jeszcze uwaga. Albo Polaka na premium albo go troche osłabić bo jest mocny jak na no-premke. Brak rozrzutu, 3 bronie, (chyba all granaty), widzi niewidzialnych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...