Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157172 Napisano 23 Maja 2014 Ja Desire -> Witaj, masz czas na wywiadzik ? Witam, mam -> Ile masz lat, gdzie mieszkasz i jak sie nazywasz ? Mam 21 lat , mieszkam w Sosnowcu i mam na imię Marlena -> Ile dokładnie grasz na multi-head ? Króciutko , bo dopiero od 17 dni -> Grasz jeszcze w inne gry prócz cs ? Obecnie tylko no life-ie w cs-a , kiedyś grałam w metina , LoL-a , ale to stare dzieje -> A ja dalej w metina i w Lol`a LoL-a grałam 8 miesiecy temu ostatni raz ;d mam za słabego kompa do niego:P -> Jakaś ulubiona piosenka ? Ciężko mi stwierdzić ponieważ jestem zakochana w rapie , ale idąc na impreze zdecydowanie lubię bawić się przy disco polo albo techno Ale najczęstszą którą słuchałam i gwałciłam przy niej repeat był Miuosh & Onar - Kilka słów -> Oglądasz kogoś na youtube lub twitch ? Teraz jakoś nie , kiedyś oglądałam Rock-a i Roja jak recenzowali gry Obecnie tylko filmiki na yt -> Trenujesz coś ? Nie trenuje , mam raczej bardzo nudne życie , kiedyś owszem grałam w siatkówkę jak chodziłam do szkoły , ale odkąd ją skończyłam , tylko chodzę na siłownie i fitness -> Czym sie interesujesz ? muzyką , tańcem , grami komputerami i imprezami -> Szalona dziewczyna :3 Ulubiona drużyna ? Średnio się tym interesuję ale jeśli chodzi o polskie drużyny to oczywiście Zagłębie Sosnowiec i Legia Warszawa zagraniczna to Real Madrid O Hokeju nie mam zielonego pojęcia Więc nie mam ulubionej drużyny ;d -> Kurczę. wole Barcelone. :3 Jak powstał twój nick ? Hmm Desire z angielskiego znaczy pragnienie Już kiedyś mi się to wkręciło ale od nie dawna zaczęłam sobie dawać taki nick na fora i w grze. Choć raczej na multi-head po prostu daje sobię Marlenka -> Miałaś jeszcze kiedyś jakieś nicki na których czesto grałaś ? Tak za dawien dawna 6 lat temu jak miałam pierwszy kontakt z cs-em miałam nick Aniołek :* albo Aniołeczek i też przez dłuższy czas go miałam i używałam w różnych grach czy dawałam na nick na jakiejś stronie ^^ Później wkręciła mi się faza na chińskie imiona więc na lol-u już np miałam Liyana -> Jakieś ulubione programy ? Na Mtv oglądam dziewczyna kujona albo spotkanie z ex ogólnie takie , które wiążą się z parami ( chłopak i dziewczyna ) . No i trudne sprawy , dlaczego ja , pamietniki z wakacji A i zdrady jeszcze ;D -> To byłby chyba koniec, może pozdrowienia ? Taak chcę pozdrowić serdecznie mojego męża Adasia ( Geralt z Rivi ) , mojego synka Radzia , moich teściów Tomka ( @Consecuente ) i @Aga oraz moją gosposię Matiego ( @Strajk )
Strajk Napisano 23 Maja 2014 #157184 Napisano 23 Maja 2014 Ah już ją lubię,fanka Realu i imprezowa dziewczyna ^^ fajny wywiad podoba mi się
Aga Napisano 23 Maja 2014 #157185 Napisano 23 Maja 2014 Wywiad troche krótki, ale dobrze się czytalo Dziękuję Marlenko za pozdrowienia, caluski :*
bydlak Napisano 23 Maja 2014 #157201 Napisano 23 Maja 2014 Dokładnie wywiad krótki ale dobry. Powodzenia
Kenpachi Zaraki Napisano 23 Maja 2014 #157220 Napisano 23 Maja 2014 Krótki chociaż ciekawy tylko te kolory , oczy bolą mnie masakrycznie przy czytaniu . Ale ogółem najs. Byle tak dalej
EvO Napisano 23 Maja 2014 #157233 Napisano 23 Maja 2014 Hmm wywiad krótki, kolorki rażą w oczy (w dodatku zielonego nie możesz), lecz + za staranie poleci.
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157302 Napisano 23 Maja 2014 Dziękuję za pozdrowionka, odwzajemnione . Zagłębioczko . 30 km rzut mokrym beretem . Ta muza, blppp, chyba zaraz :bad:
pionteczekessa Napisano 23 Maja 2014 #157314 Napisano 23 Maja 2014 Spacja przed znakiem zapytania? Ogólnie dużo błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, ale da się doczytać .
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157321 Napisano 23 Maja 2014 Spacja przed znakiem zapytania? Ogólnie dużo błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, ale da się doczytać . Skopiuj mi gdzie ja mam błąd ortograficzny...
Desire Napisano 23 Maja 2014 #157326 Napisano 23 Maja 2014 Też wydawało mi się że za krótki , jak powiedział końcówkę "to tyle" pomyślałam sobie "to już" ? . Dzięki , mi się podobało
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157327 Napisano 23 Maja 2014 Desire za niedługo kolejny i będzie o wiele dłuższy
August Napisano 23 Maja 2014 #157341 Napisano 23 Maja 2014 -> Szalona dziewczyna :3 Ulubiona drużyna ? Średnio się tym interesuję ale jeśli chodzi o polskie drużyny to oczywiście Zagłębie Sosnowiec i Legia Warszawa zagraniczna to Real Madrid O Hokeju nie mam zielonego pojęcia Więc nie mam ulubionej drużyny ;d Chyba powinny być dwa pytanka, bo idąc tropem Twojej sygny, to zapytałeś o hokej
#RELOP Napisano 24 Maja 2014 #157393 Napisano 24 Maja 2014 Za krótki ten wywiad. Następnym razem, przed wywiadem zgromadź listę pytań.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
23 Maj
13
24 Maj
2
Najaktywniejsi w tym temacie