Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157172 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Ja Desire -> Witaj, masz czas na wywiadzik ? Witam, mam -> Ile masz lat, gdzie mieszkasz i jak sie nazywasz ? Mam 21 lat , mieszkam w Sosnowcu i mam na imię Marlena -> Ile dokładnie grasz na multi-head ? Króciutko , bo dopiero od 17 dni -> Grasz jeszcze w inne gry prócz cs ? Obecnie tylko no life-ie w cs-a , kiedyś grałam w metina , LoL-a , ale to stare dzieje -> A ja dalej w metina i w Lol`a LoL-a grałam 8 miesiecy temu ostatni raz ;d mam za słabego kompa do niego:P -> Jakaś ulubiona piosenka ? Ciężko mi stwierdzić ponieważ jestem zakochana w rapie , ale idąc na impreze zdecydowanie lubię bawić się przy disco polo albo techno Ale najczęstszą którą słuchałam i gwałciłam przy niej repeat był Miuosh & Onar - Kilka słów -> Oglądasz kogoś na youtube lub twitch ? Teraz jakoś nie , kiedyś oglądałam Rock-a i Roja jak recenzowali gry Obecnie tylko filmiki na yt -> Trenujesz coś ? Nie trenuje , mam raczej bardzo nudne życie , kiedyś owszem grałam w siatkówkę jak chodziłam do szkoły , ale odkąd ją skończyłam , tylko chodzę na siłownie i fitness -> Czym sie interesujesz ? muzyką , tańcem , grami komputerami i imprezami -> Szalona dziewczyna :3 Ulubiona drużyna ? Średnio się tym interesuję ale jeśli chodzi o polskie drużyny to oczywiście Zagłębie Sosnowiec i Legia Warszawa zagraniczna to Real Madrid O Hokeju nie mam zielonego pojęcia Więc nie mam ulubionej drużyny ;d -> Kurczę. wole Barcelone. :3 Jak powstał twój nick ? Hmm Desire z angielskiego znaczy pragnienie Już kiedyś mi się to wkręciło ale od nie dawna zaczęłam sobie dawać taki nick na fora i w grze. Choć raczej na multi-head po prostu daje sobię Marlenka -> Miałaś jeszcze kiedyś jakieś nicki na których czesto grałaś ? Tak za dawien dawna 6 lat temu jak miałam pierwszy kontakt z cs-em miałam nick Aniołek :* albo Aniołeczek i też przez dłuższy czas go miałam i używałam w różnych grach czy dawałam na nick na jakiejś stronie ^^ Później wkręciła mi się faza na chińskie imiona więc na lol-u już np miałam Liyana -> Jakieś ulubione programy ? Na Mtv oglądam dziewczyna kujona albo spotkanie z ex ogólnie takie , które wiążą się z parami ( chłopak i dziewczyna ) . No i trudne sprawy , dlaczego ja , pamietniki z wakacji A i zdrady jeszcze ;D -> To byłby chyba koniec, może pozdrowienia ? Taak chcę pozdrowić serdecznie mojego męża Adasia ( Geralt z Rivi ) , mojego synka Radzia , moich teściów Tomka ( @Consecuente ) i @Aga oraz moją gosposię Matiego ( @Strajk ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Maja 2014 #157184 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Ah już ją lubię,fanka Realu i imprezowa dziewczyna ^^ fajny wywiad podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aga Napisano 23 Maja 2014 #157185 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Wywiad troche krótki, ale dobrze się czytalo Dziękuję Marlenko za pozdrowienia, caluski :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 23 Maja 2014 #157201 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Dokładnie wywiad krótki ale dobry. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 23 Maja 2014 #157220 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Krótki chociaż ciekawy tylko te kolory , oczy bolą mnie masakrycznie przy czytaniu . Ale ogółem najs. Byle tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 23 Maja 2014 #157233 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Hmm wywiad krótki, kolorki rażą w oczy (w dodatku zielonego nie możesz), lecz + za staranie poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157300 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Edytowane graficznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157302 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Dziękuję za pozdrowionka, odwzajemnione . Zagłębioczko . 30 km rzut mokrym beretem . Ta muza, blppp, chyba zaraz :bad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 23 Maja 2014 #157314 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Spacja przed znakiem zapytania? Ogólnie dużo błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, ale da się doczytać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157321 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Spacja przed znakiem zapytania? Ogólnie dużo błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, ale da się doczytać . Skopiuj mi gdzie ja mam błąd ortograficzny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 23 Maja 2014 #157326 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Też wydawało mi się że za krótki , jak powiedział końcówkę "to tyle" pomyślałam sobie "to już" ? . Dzięki , mi się podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2014 #157327 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Desire za niedługo kolejny i będzie o wiele dłuższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 23 Maja 2014 #157341 Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 -> Szalona dziewczyna :3 Ulubiona drużyna ? Średnio się tym interesuję ale jeśli chodzi o polskie drużyny to oczywiście Zagłębie Sosnowiec i Legia Warszawa zagraniczna to Real Madrid O Hokeju nie mam zielonego pojęcia Więc nie mam ulubionej drużyny ;d Chyba powinny być dwa pytanka, bo idąc tropem Twojej sygny, to zapytałeś o hokej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 24 Maja 2014 #157393 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Za krótki ten wywiad. Następnym razem, przed wywiadem zgromadź listę pytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2014 #157395 Udostępnij Napisano 24 Maja 2014 Krótki, ale fajny podobał mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi