Kenpachi Zaraki Napisano 21 Maja 2014 #156713 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Nick: Sparhawk Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem):Duże Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: Kilak latek ,2-3 Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27022/top_players/?query=Sparhawk&Search=Search Dlaczego TY .!: Jest na serwerze w dalszym ciągu mało admów i pełno ludzi którzy łamią regulamin oraz odpałów(co widać po moich zgłoszeniach) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kilka h , zależy od nauki itp. ale co najmniej godzinę-dwie dziennie jestem Kontakt: gg(7676424),Steam(często) , pw na forum (bardzo często) , ts(gry tylko jestem na kompie) Dodam od siebie , że EvO pozwolił mi złożyć podanie wcześniej jeśli nabiję więcej godz z powodu małej ilości admów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156726 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Jestem na tak. Kolega jest aktywny i kulturalny oraz co najważniejsze często aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 21 Maja 2014 #156742 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Jasne że na tak. Bardzo sympatyczna osoba, aktywny, miły, kulturalny, zabawny na sb . Poprawił aktywność, meeeega +. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156743 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Jestem na tak -aktywnosc -steam -doswiadczenie -na poczatku troche emocje ponosily ,teraz jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2014 #156786 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 bez wątpienia człowiek zasługujący na admina, ostatnio bardzo aktywny na serwerze i w dziale UnBanTeam. co do tego że gra WH, to każdy o tym wie ale chyba już serwer się do tego przyzwyczaił. nam adminom potrzebna jest szybka pomoc, myślę że Spark idealnie się nada na to stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Maja 2014 #156918 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Jestem na tak chłopak ogarniety kilku krotnie zgłosił ludzi do UBT za txt wiec widac ze umie poswiecic te pare minut na spekcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Maja 2014 #156941 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Otóż z tego co zauważyłem masz pojęcie o wyłapywaniu czitów. Aktywność w ostatnim czasie wzorowa,dodatkowo wymagania spełniasz. . Podanie zostaje przyjęte. Zgłoś się do któregoś z H@ opiekuna sieci, bądź S@ z prośbą o dodanie admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Maja 2014 #156942 Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi