QueQuality Napisano 2 Lutego 2016 #392420 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 1. Nick na TS3: QueQuality 聽 2. Wiek: 18 聽 3. Do艣wiadczenie: Nigdy jeszcze nie by艂em moderatorem ts'a ale my艣l臋 偶e nie jest to nic trudnego i ogarne to w mgnieniu oka 聽 4. Mikro (obowi膮zkowe): Tak 聽 5. Ile dziennie sp臋dzasz czasu na TS3: Na Ts'ie siedz臋 tylko gdy gram z przyjaci贸艂mi oczywi艣cie gdy dostane posade moderatora b臋d臋 przebywa艂 na teamspeaku od 3 do 5 godzin my艣l臋 偶e stabilnie. 聽 6. Dlaczego w艂a艣nie Ty (Twoje do艣wiadczenie): W艂a艣nie dlaczego ja do艣wiadczenia nie mam ale jestem osob膮 kt贸ra szybko si臋 uczy i my艣l臋 偶e poradze sobie w 100% na tym stanowisku. 聽 7. Co wprowadzisz na naszego TS'a: Postaram si臋 aby nowi jak i starzy u偶ytkownicy teamspeaka czuli si臋 dobrze u nas. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Lutego 2016 #392429 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Aktywny na t's, mi艂o si臋 z nim rozmawia, taki pozytywny kretyn troch臋 , aczkolwiek nie mo偶na mu nic z艂ego zarzuci膰. My艣l臋, 偶e szybko si臋 nauczy, na tak, pozdro! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 2 Lutego 2016 #392439 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 R贸wnie偶 jestem na tak. Widz臋 go cz臋sto na TS'ie oraz wiem, 偶e szybko nauczy si臋 "ogarnia膰" moderatora. Powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Zakr臋cony Napisano 2 Lutego 2016 #392440 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Na tak聽 聽 聽 聽 mi艂y聽 聽 pomocny聽 聽 fajnie si臋 gada z nim 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
v1r00z Napisano 2 Lutego 2016 #392441 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Ja tez jestem na TAK 聽 Mi艂o mi si臋 z nim rozmawia 聽 Ogarni臋ty 聽 Szybko si臋 uczy 聽 Kultura jest Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Lutego 2016 #392493 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Jeste艣 dziwny i mieszkasz w Niemczech wi臋c jestem na TAK, wiek, cz臋sto siedzisz i kulturke masz 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 2 Lutego 2016 #392578 Udost臋pnij Napisano 2 Lutego 2016 Tak. 聽 + Naprawd臋 ogarni臋ty. 聽 + Cz臋sto na TS'ie. 聽 + Szybko 艂yknie temat. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
FranzMaurer Napisano 3 Lutego 2016 #392860 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Tak 聽 聽 聽 -Kulturalny 聽 -Ogarniety 聽 -Jest u nas adminem Zombie Mod 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 3 Lutego 2016 #392953 Udost臋pnij Napisano 3 Lutego 2016 Jestem na TAK 聽 +aktywny 聽 +mi艂y 聽 +kulturalny 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 5 Lutego 2016 #393857 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 Nie przekona艂o mnie to podanie, wida膰, 偶e odstajesz od reszty os贸b staraj膮cych si臋 o moderatora. Na nie, s膮 lepsze podania. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Lutego 2016 #393858 Udost臋pnij Napisano 5 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Pozostali kandydaci niestety byli lepsi co spowodowa艂o odrzucenie Twojego podania聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi