Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156482 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 co do wypowiedzi kixa zgadzam sie z nim spoko bedzie oki a @jar|luki chciales dowod na odpalonego admina ? prosze bardzo link http://multi-head.pl/topic/29989-kolejny-ban-od-koljnego-niekumatego-admina/ a kto wychwycil admina odpala ja nikt inny tylko ja a bodajze na serwie byla wtedy karolinka i nie widze na uszy o ile sie nie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156483 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ja dam next dowod na odpalonego admina http://multi-head.pl/topic/28790-szanowny-admin-lagi/ wypowiedz n-tego dnia na samym koncu o BoSS Howie Dziękuje dobranoc :lazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156484 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Ty chyba nie zrozumiałeś ,jak go przyjmowali, to raczej nie był odpalony, ale będąc adminem pomyślał pewnie , że jest nietykalny i będzie mógł cisnąć na czitach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 21 Maja 2014 #156485 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Cebi przecież to stary temat i admin został dawno zabrany nie wiem do czego Ty wracasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156487 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Cebi przecież to stary temat i admin został dawno zabrany nie wiem do czego Ty wracasz wracam do tak niedawnego tematu http://multi-head.pl/topic/30147-idiotyczne-rozwiazanie/ i dalem jar lukiego przyklad ze byli odpaleni admini ale jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 21 Maja 2014 #156489 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 how'a nikt nie zlapal. On sam sie nadzial. Kazdy o tym wiedzial a ze akurat Ty zglosiles to nie znaczy ze znalazles. Pozdrawiam .Tego typu tematy powinny isc do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 21 Maja 2014 #156492 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Owszem są odpaleni admini .Ale to nie wina H@ ,S@ czy opiekunów .W każdym będź razie każdy odpał zostanie złapany i ukarany czy ma adma czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Maja 2014 #156493 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 i co że byli ? widać jak skonczyli prawda?? a pierdolamento na serwie odpaleni admini biegaja takiego mi wskaz a nie tych co zbanowani zostali nie wiem czemu sie odnosisz do tego ze zlapales admina na czitowaniu byłeś adminem i taka twoja rola i zadanie zeby pilnowac serwera nie wiem nagrode jakas chcesz za to ze robiles co do ciebie nalezy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156498 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 nagrode moze nie w tym cel ale tak sie dziac nie powinno ze sa przyjmowani przez was gracze robicie z nich adminow a oni sie odpalaja bo mysla ze maja wladze juz jar|luki nie wyciagaj brudow z pod dywanu multi-head zadna nagroda sie nikomu nie nalezy ewentualnie jakis + za zlapanie nie lojalnego admina lub - 1 warn tez bylo by czysciej bo zlapac odpalonego admina jest nie lada wyzwaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156499 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 ze sa przyjmowani przez was gracze robicie z nich adminow a oni sie odpalaja To już chyba zależy od nich czy się odpalą czy nie, a nie od H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156500 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Dobra, koniec pisania tych wypocin i nabijania postów. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2014 #156501 Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi